Server Minecraft
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
Salut am downloadat un server gata fauct de la mafios totul bine si frumos.Chem un prieten pe server si imi spune:
Ca ii da can`t reach server si eu am port forward ce trebuie facut?Mentionez ca eu sunt din targu-jiu el din Cluj-Napoca.
Si am mai intrat pe servere de minecraft care nu sunt facute in orasul meu si alt undeva si mergea bine ce trebuie sa fac sa imi mearga si mie.Si sa intre altii nu vreau prin hamachi repet am port forward si lui ii da cand`t reach server.Ce trebuie facut?
Ca ii da can`t reach server si eu am port forward ce trebuie facut?Mentionez ca eu sunt din targu-jiu el din Cluj-Napoca.
Si am mai intrat pe servere de minecraft care nu sunt facute in orasul meu si alt undeva si mergea bine ce trebuie sa fac sa imi mearga si mie.Si sa intre altii nu vreau prin hamachi repet am port forward si lui ii da cand`t reach server.Ce trebuie facut?

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Incearca acest tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=1p53mUWh ... e=youtu.be
Este pentru windows 7, daca ai alt windows sau tot nu merge revino cu un reply.
http://www.youtube.com/watch?v=1p53mUWh ... e=youtu.be
Este pentru windows 7, daca ai alt windows sau tot nu merge revino cu un reply.
- skill +1
-
- 12
M-am uitat si la tutorial si nu am inteles absolut nimic sa copiez ip-ul de la ip chiken si sa imi dea acelasi ip nu am inteles nimic.
Last edited by Reevo on 01 Nov 2012, 20:44, edited 1 time in total.
Reason: Warn! / DubluPost!
Reason: Warn! / DubluPost!
- skill 0
-
- 12
Salut Luca
Scrie my ip pe google pentru ipul corect ca la chiken ip nu il da bun de geaba zice ala ca da mereu bine am patit si eu odata la fel
Si ai grija sa ai ip static ca daca ai dimamic si se tot schimba nu o sa poti tine serveru
(poti sati schimbi din ip dinamic in ip static da trebuie sa suni la agentia de la care ai cablu ex: rds sau upc )
Scrie my ip pe google pentru ipul corect ca la chiken ip nu il da bun de geaba zice ala ca da mereu bine am patit si eu odata la fel
Si ai grija sa ai ip static ca daca ai dimamic si se tot schimba nu o sa poti tine serveru
(poti sati schimbi din ip dinamic in ip static da trebuie sa suni la agentia de la care ai cablu ex: rds sau upc )
- BANNED
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
T.C,Mai ai deja un topic cu acelasi continut ajutor-server/executabil-server-problem ... 13009.html
Vreo problema?
Contacteaza-ma printr-un PM.
Nu uita sa citesti:anunturi/regulament-t104.html
Incalcare regulamentului va duce la SANCTIONARE!
Respecta orice User/Moderator/Admin!

Contacteaza-ma printr-un PM.
Nu uita sa citesti:anunturi/regulament-t104.html
Incalcare regulamentului va duce la SANCTIONARE!
Respecta orice User/Moderator/Admin!