Pentru creatori:
- Nu aveti voie sa faceti concursuri pe youtube.
- Concursul trebuie sa tina minim 1 zi.
- Creatorul concursului trebuie sa trimita premiul in cel mult 24 ore altfel risca advertisment.
Pentru participanti:
- Minim 60 posturi.
- Cel putin 3 saptamani vechime pe forum.
Acest concurs v-a fi ceva mai special fata de celalalte.
!
Cerinte pentru a putea participa:
- Cel putin 2 saptamani vechime pe forum.
- Cel putin 20 posturi
Cine nu respecta cerintele risca WARN.
Ce trebuie sa faceti: Am ascuns 7 bucati care formeaza o poza completa undeva prin posturile de pe forum, treaba voastra este sa gasiti toate bucatile si sa le postati aici. Deci bucatile sunt ascunse undeva prin main posturi (adica primul post dintr-un topic), am editat si am pus poza, asa ca trebuia sa cautati. Primul care gaseste toate bucatile castiga !
Premiul pentru acest concurs este un cont de Steam cu jocul Dead Island.
Aveti timp pana pe 06.10.2012 !
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.
Va lipseste 1 imagine ! In total sunt 8 bucati, dintre care 1 o gasiti aici si 7 pe forum. Voi ati gasit doar 6/7 din cele ascunse pe forum.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.