Problema grava server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Deci am server de minecraft cu bukkit 1.3.2 si am facut si port forward si am un program port checker care imi zice daca am portul deschis sau nu...si imi zice ca am portu deschis...dar daca ii dau unui prieten ip de la server ii zice can't reach server...Spuneti-mi va rog ce pot sa fac...

- skill +4
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
- Status: That`s all?
Mai bine l-ai face pe hamachi si iti spun si cum.
Iti instalezi hamachi si creezi un nou network.IP-ul de la acel network va fii si IP-ul serverului , deci IP-ul de la hamachi il pui in server.properties in locul IP-ului ta de la providerul tau de internet.Iar daca un player vrea sa se conecteze ii dai numele retelei de hamachi pe care ai facut-o si parola acesteia , playerii se vor conecta cu IP-ul care l-ai pus in server.properties
Daca nu-ti iese da-mi PM cu un id de skype sau messenger si ti-l fac eu cu team viewer
Iti instalezi hamachi si creezi un nou network.IP-ul de la acel network va fii si IP-ul serverului , deci IP-ul de la hamachi il pui in server.properties in locul IP-ului ta de la providerul tau de internet.Iar daca un player vrea sa se conecteze ii dai numele retelei de hamachi pe care ai facut-o si parola acesteia , playerii se vor conecta cu IP-ul care l-ai pus in server.properties
Daca nu-ti iese da-mi PM cu un id de skype sau messenger si ti-l fac eu cu team viewer

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Daca vrei sa iti faci prin Hamachi, urmeaza tutorialul acesta: tutoriale/tutorial-server-minecraft-hamachi-t10045.html
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Ai 24/h sa raspunzi sau T.C
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.