AJUTOR CONEXIUNE SERVER!

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 10 months
12

AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by TEKKIT&TECHNIC PAcKs »

Buna seara!
Dupa ce postul meu cu ajutor pt TEKKIT a esuat link: ajutor-joc/problema-mod-problema-conect ... t8858.html .Vin cu alta problema: Am un prieten virtual in Slovenia (nu cred ca conteaza dar o spun),si am constatat ca daca eu hostez el are lag asa ca......i-am propus sa hosteze el cu fisierele serverului meu.El a zis "ok". Ei bine problema este alta: nu ma pot conecta pe ipul lui cu portul 25565. SI DAAAAA a verificat el sa nu fie portul inchis.Eu am verificat si eu la randu-miu folosind teamviewer ca sa il cred(sa nu spuneti ca nu a verficat portul in cazul acesta).AM INCERCAT hamachi NU A MERS, chiar copiind adresa IPv4 respectiv IPv6 in Direct Connect.Si NU ne-am contactat ISP-urile (in cazul meu RCS&RDS) si au zis ca porturile NU SUNT INCHISE!

Va multumesc fff. mult daca reusiti sa ma ajutati cu ceva, chiar daca sfaturile dvs nu o sa includa rezolvarea problemei, va multumesc oricum!
VA ROG AJUTA-TI-MA!!!
Multumesc Anticipat!
Andrei

EDIT: Am reincercat astazi 8/15/2012 sa ma conectez la serverul slovenului cu hamachi.
Nu a mers. El a spus ca incearca sa rezolve problema.A vazut in cmd prompt ca hamachi este ultima listata si deci ceva in acest gen ar fi problema!
Last edited by TEKKIT&TECHNIC PAcKs on 15 Aug 2012, 18:26, edited 1 time in total.
skill 0
skill 0
12

Re: AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by TEKKIT&TECHNIC PAcKs »

Nimeni?
NIMENI?!?
Last edited by TEKKIT&TECHNIC PAcKs on 16 Aug 2012, 22:10, edited 1 time in total.
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by Adrian28 »

Ai grija cu dublu-postu, asteapta si vrei primi un raspuns.

Tekkit necesita cont premium

Urmeaza tutorialul din semnatura mea Tutorial sever Minecraft cu Hamachi.
Image
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 1 month
13
Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
Cont Premium: ReevoXFR
Reevo - XFR’s avatar
Loading…

Re: AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by Reevo »

Ciudat, daca el merge sa se conecteze la tine, si tu ar trebuii sa poti sa te conectezi la el, nu inteleg de ce nu, dar cred ca este din cauza distantei asa de mare, ISP-ul lui, nu cred ca este tot RDS, iar nu stiu daca Slovacii, permit accesarea altor IP-uri in retelele lor, nu stiu daca are sens ce am spus, dar asta cred eu. Daca o sa gasesc vreo rezolvare o sa te anunt, pana atunci mai incercati sa-l faceti prin Hamachi.
Pentru a mă contacta, trimite-mi PM.

Image

Image
Image

www.Minecraft-Romania.com
skill 0
skill 0
12

Reevo wrote: Ciudat, daca el merge sa se conecteze la tine, si tu ar trebuii sa poti sa te conectezi la el, nu inteleg de ce nu, dar cred ca este din cauza distantei asa de mare, ISP-ul lui, nu cred ca este tot RDS, iar nu stiu daca Slovacii, permit accesarea altor IP-uri in retelele lor, nu stiu daca are sens ce am spus, dar asta cred eu. Daca o sa gasesc vreo rezolvare o sa te anunt, pana atunci mai incercati sa-l faceti prin Hamachi.
BUNA ZIUA!
Respectivul prieten NU are RDS distanta dintre mine si el este de aprox 1300 de KM (deci nu o distanta considerabila), nu l-am intrebat daca ISP-ul lui permite accesarea altor IP-uri (in special din Romania), el vrea sa joace cu mine si nu vad motiv de ce ar bloca portul 2556/sau ip-ul meu. In plus vocea sa suna a om matur deci banuiesc ca stie ce face,(desi nu sunt 100% sigur il cred ca are 22 de ani, dar in fine)......si are fibra optica.Astazi incercam din nou sa intru pe serverul lui cu hamachi.

ASTEPT RASPUNS,
Andrei.
skill 0
skill 0
12

Adrian28 wrote:Ai grija cu dublu-postu, asteapta si vrei primi un raspuns.

Tekkit necesita cont premium

Urmeaza tutorialul din semnatura mea Tutorial sever Minecraft cu Hamachi.
BUNA ZIUA!
Inteleg ce vreau sa spuneti: "TEKKIT NECESITA CONT PREMIUM". ADICA: Cont minecraft 20 de eur de pe www.minecraft.net. STIU, fiindca un prieten de-al meu are premium SI STIU!(Daca chiar va intereseaza nu sunt sarantoc lipit dar nici parintii mei nu dau bani pe jocuri asa ca.....mda). DECI revenind la server, o sa va urmaresc tutorialul...(si am sa dau edit la post daca e bun si am sa apas butonul multumesc si si si...)>>>REVENIND LA TEKKIT (Technic pack). Vreau sa spun ca am downloadat un tekkit crackuit si am obtinut urmatoarele foldere : BUILDCRAFT, CONFIG, MODS, PLUGINS, REDPOWER, WORLD, WOLRD_NETHER, WORLD_THE_END, BANNED-IPS, BANNED-PLAYERS, BUKKIT.yml ,o gramada de fisere FORGE MOD LOADER cu prescurtarile .log si .lock Tekkit.jar si launch.bat. Faza e ca atunci cand dau dublu-click pe LAUNCH.bat apare CMD prompt si intr-un final scrie: [INFO] [Railcraft]: Loaded 0 save Anchors. Mai sus zice : Could not get information about CraftBukkit version.Maybe you are running a custom one? . Ei bine acuma ce tre sa fac? Cand dau dublu click pe tekkit.jar nu se intampla nimic.
HEEEEEEEEELP!

Astept raspuns anticipat si multumesc anticipat pt tutorialul hamachi,
Andrei
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by Ic3Shafter »

Ai grija la DUBLU-POST!
Este a doua oara cand te avertizam!
Exista Google si YouTube!
Sunt tutoriale destule!
Tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=wlmN9bNjXEk
Stiu eu un server de Tekkit Non-Premium, daca vrei IP, trimite-mi PM.
skill 0
skill 0
12

LATER EDIT:
Dupa muuuuuulte staruinte mi-am convins parintii sa imi ia minecraft..........platit logic.
Acuma mai am o problema, fiindca am constatat ca cu atat mai multi rami adaugi la server, cu atat e mai mic lagul.
Eu am 8 GB de Ram, un procesor quad-core bun (i5 2500k) o placa video solida.
Intrebarea mea este cum sa adaug 6 gb de ram la serverul tekkit, si cum sa pun toate cele 4 nuclee din procesor sa lucreze PENTRU serverul meu, tekkit?

P.S.:Daca ma ajutati cu astea s-ar putea sa aveti un server gratis crackuit de tekkit, no-whitelist,hostat de mine bineinteles!!!
skill 0
skill 0
12

PUTETI INCHIDE, am gasit tutorial cum sa adauge mai mult ram si slovenului i-a mers! :D
In plus am gasit si un tutorial sa mearge procesoarele lui (si bineinteles si ale mele) pt. server.
Acuma indiferent daca eu hostez sau slovenul hosteaza, nu avem LAG.
Si am descoperit ca asta merge numai la TECHNIC PACK, minecraft standard (vannila), nu merge.
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: AJUTOR CONEXIUNE SERVER! Post by Ic3Shafter »

TEKKIT&TECHNIC PAcKs wrote:PUTETI INCHIDE, am gasit tutorial cum sa adauge mai mult ram si slovenului i-a mers! :D
In plus am gasit si un tutorial sa mearge procesoarele lui (si bineinteles si ale mele) pt. server.
Acuma indiferent daca eu hostez sau slovenul hosteaza, nu avem LAG.
Si am descoperit ca asta merge numai la TECHNIC PACK, minecraft standard (vannila), nu merge.
T.C la cerere!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”