Ajutor teleport

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 9 months
12

Ajutor teleport Post by StoNe* »

Salutare,
nu imi mai merg comenzile /tp nume nume decat pe admini adica pot sa ma teleportez la un admin dar la un player nu si nici /s ca sa aduc un player. Scriu comndat apare teleporting.. si atat. Nici /warp nu mergea dar am bagat pluginul jwarp si acum merge, as vrea sa stiu cum pot sa rezolv .. sau este de la lag ?

02. Cum pot sa imi pun radio pe server fara ca jucatorii sa descarce ceva ?
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor teleport Post by HexicDragon »

Exact la fel mi se intampla si mie:
1. Dau /tphere la un player si apare Teleporting dar nimic,si playerului ii scrie la fel
2. Nici warpurile nu merg.Am observat ca merg warpurile sau tphere doar in locurile unde nu este protectie/worldguard,cum fac sa fie si acolo?.De exemplu am facut la /spawn pe sv meu /warp shop.!,Nu merge pur si simplu la playeri,sau /warp deathrun.Playerilor le apare teleporting dar nu se teleporteaza.Please HELP Urgent!
skill 0
skill 0
12

Re: Ajutor teleport Post by StoNe* »

Am rezolvat. Atata timp cat warpul sau teleport pointul este intr-o zona care nu permite teleportarea nu ai sa reusesti .
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Ajutor teleport Post by Ic3Shafter »

HexicDragon wrote:Exact la fel mi se intampla si mie:
1. Dau /tphere la un player si apare Teleporting dar nimic,si playerului ii scrie la fel
2. Nici warpurile nu merg.Am observat ca merg warpurile sau tphere doar in locurile unde nu este protectie/worldguard,cum fac sa fie si acolo?.De exemplu am facut la /spawn pe sv meu /warp shop.!,Nu merge pur si simplu la playeri,sau /warp deathrun.Playerilor le apare teleporting dar nu se teleporteaza.Please HELP Urgent!
Hexic, daca ai probleme/nelamuriri/intrebari, fa un topic nou,nu posta pe unde apuci!

T.C
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”