Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Am facut o Arena pentru PvP. Playerii normali nu pot da /warp PvP din cauza ca nu au acces la comanda. Cum rezolv ? Am avut aceeasi problema in regiunea de Spawn dar am rezolvat-o, nu stiu cum.
SephirothFFX wrote:Nu e de la aia. Ei au acces la warp dar in zona asta le spune Cannot teleport in a field that prevents teleport sau ceva de genul.
Inseamna ca in zona respectiva ai pus Region . Poate ca atunci cand ai selectat flag-urile ai selectat si teleport deny . Incearca sa scri asa cand esti in regiunea respectiva /region info iar daca scrie ceva cu teleport , dai disable cu comanda /region flag <id> <flagname> <Deny/Allow>
SephirothFFX wrote:Nu e de la aia. Ei au acces la warp dar in zona asta le spune Cannot teleport in a field that prevents teleport sau ceva de genul.
Sau... pur si simplu ai pus un block de la PreciousStones chiar in locul unde ar trebui ei sa fie teleportati.
Du-te la acel warp,in cazul tau /warp pvp si scrie /ps info .Daca iti apare No Fields inseamna ca nu asta e problema,daca iti apare,atunci inseamna ca trebuie sa localizezi blockul care protejeaza si sa il distrugi.