Traducere
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Nu va mai certati, doar PRO/CONTRA. Si da, sunt PRO
- full skill
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
- Cont Premium: Haerex
La ce te referi sa fie in romana ? La butoane ? Nu are nici un sens
- skill +4
-
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
- Status: INACTIV
La textul forumului.CyRaX wrote:La ce te referi sa fie in romana ? La butoane ? Nu are nici un sens
Ex.: User Control Panel -> Panoul Utilizatorului
- skill 0
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: Offline :DD
Eu zic ca ar fi totusi o idee buna,daca tot minecraft(romania) site/forum de romani,dar nu eu decid..PRO
Sa am si eu o lista...
TheTyky
Mafios_X
Popaia
WoophRadu
ProWaf
sv_david_6

TheTyky
Mafios_X
Popaia
WoophRadu
ProWaf
sv_david_6
- full skill
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
- Status: Mulți spun că sunt mincionos, prost, mitocan, nesimțit... și au dreptate.
Totusi , pentru ce? Ca 2 din 5 useri nu stiu engleza si ca ei vor sa le fie mai usor? Da , este posibil acest lucru , dar s-ar schimba multe... votul meu este nu
! | Vezi ca ai uitat sa pui sondaj |

- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
- Fost Moderator
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
In primul rand, ce zice Equinox este adevarat dar si ce zice EpF.
Forumul nostru detine in prezent unele modificari care au avut loc si in fisierul cu languages, daca as pune chiar acum pack de romana, ar insemna sa stau sa copiez tot ce nu este in acel pack. Ar insemna ceva munca... dar nu este imposibil.
Chiar acum cateva zile ma gandeam la implementarea limbii romane, deoarece nu multi cunosc asa bine limba engleza...
Ma gandesc sa fac niste butoane cu steagurile fiecarei tari/limbi si le pun undeva sus in header. Dar nu am timp momentan de asa ceva, de modificat pachetul de limba romana si de lucrat la forum (am alte probleme pe cap luna aceasta).
Dar propunerea o iau in considerare, chiar daca nu o voi implementa prea curand.
Puteti sa mai votati daca doriti. Sau las la aprecierea creatorului acestui topic sa decida daca sa inchid sau nu.
Forumul nostru detine in prezent unele modificari care au avut loc si in fisierul cu languages, daca as pune chiar acum pack de romana, ar insemna sa stau sa copiez tot ce nu este in acel pack. Ar insemna ceva munca... dar nu este imposibil.
Chiar acum cateva zile ma gandeam la implementarea limbii romane, deoarece nu multi cunosc asa bine limba engleza...
Ma gandesc sa fac niste butoane cu steagurile fiecarei tari/limbi si le pun undeva sus in header. Dar nu am timp momentan de asa ceva, de modificat pachetul de limba romana si de lucrat la forum (am alte probleme pe cap luna aceasta).
Dar propunerea o iau in considerare, chiar daca nu o voi implementa prea curand.
Puteti sa mai votati daca doriti. Sau las la aprecierea creatorului acestui topic sa decida daca sa inchid sau nu.

Nick in game: radicalTERRA
"Nothing is real, everything is permitted."
[spoiler=Expand]

[/spoiler]