PvP Zone / Arrow Help.

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 11 months
12

PvP Zone / Arrow Help. Post by SephirothFFX »

Mai intai de toate, vreau sa stiu unde pot seta ca dupa ce trag sageata sa dispara, sa nu mai stea sa o iei de pe jos. Am un Event cu asa ceva si faptul ca ramane acolo incurca tot.

Second, ce plugin folosesc ca sa fac o arena de PvP ?
Image
full skill
full skill
Registered for: 12 years 2 months
12
Status: Happy :)

Re: PvP Zone / Arrow Help. Post by Sub_Zero7 »

1.Nu cred ca se poate!Daca se poate eu nu stiu!
2.Cu WorldGuard
Ma' best frend: Twist.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 11 months
12

Re: PvP Zone / Arrow Help. Post by SephirothFFX »

Mrhm, trebuie sa tragi cu arcul in buton ca sa activeze un dispenser. E vreo alta cale sa fac sa dispara sageata de acolo ?

Putin mai detaliat cum sa fac cu World Guard ? Fac un zone cu //wand si ii dau Enable PvP sau ceva de genul ? Care-i comanda ?:)
Image
skill +1
skill +1
Registered for: 11 years 11 months
11

Re: PvP Zone / Arrow Help. Post by Sid »

SephirothFFX wrote:Mrhm, trebuie sa tragi cu arcul in buton ca sa activeze un dispenser. E vreo alta cale sa fac sa dispara sageata de acolo ?

Putin mai detaliat cum sa fac cu World Guard ? Fac un zone cu //wand si ii dau Enable PvP sau ceva de genul ? Care-i comanda ?:)
Despre arena de PvP:

Tu vrei să faci o locație în care block-urile să fie protejate dar să fie PvP, nu? În acest caz selectez zona cu //wand, scrii /region define arena.
După aceea, dacă tu NU vrei PvP global( înafara arenei) , scrii /region flag __global__ pvp deny. Pentru a avea PvP în arena scrii /region flag arena pvp allow.
Image
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years
12

Re: PvP Zone / Arrow Help. Post by ZedPT »

Vreau Si Eu Sa Stiu Despre Asta Si... Deci Trbuie Sa Setez Sv Pvp Si apoi dau pvp_global deny?
full skill
full skill
Registered for: 12 years 2 months
12
Status: Happy :)

Re: PvP Zone / Arrow Help. Post by Sub_Zero7 »

Daca e pus serverul pe pvp off nu trebuie sa il pui pe on!Faci la fel numai ca numai faci chestia cu

Code: Select all

După aceea, dacă tu NU vrei PvP global( înafara arenei) , scrii /region flag __global__ pvp deny. Pentru a avea PvP în arena scrii /region flag arena pvp allow.
Ma' best frend: Twist.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”