PvP Zone / Arrow Help.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
Mai intai de toate, vreau sa stiu unde pot seta ca dupa ce trag sageata sa dispara, sa nu mai stea sa o iei de pe jos. Am un Event cu asa ceva si faptul ca ramane acolo incurca tot.
Second, ce plugin folosesc ca sa fac o arena de PvP ?
Second, ce plugin folosesc ca sa fac o arena de PvP ?

- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
1.Nu cred ca se poate!Daca se poate eu nu stiu!
2.Cu WorldGuard
2.Cu WorldGuard
Ma' best frend: Twist.
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
Mrhm, trebuie sa tragi cu arcul in buton ca sa activeze un dispenser. E vreo alta cale sa fac sa dispara sageata de acolo ?
Putin mai detaliat cum sa fac cu World Guard ? Fac un zone cu //wand si ii dau Enable PvP sau ceva de genul ? Care-i comanda ?:)
Putin mai detaliat cum sa fac cu World Guard ? Fac un zone cu //wand si ii dau Enable PvP sau ceva de genul ? Care-i comanda ?:)

- skill +1
- Registered for: 11 years 11 months
- 11
Despre arena de PvP:SephirothFFX wrote:Mrhm, trebuie sa tragi cu arcul in buton ca sa activeze un dispenser. E vreo alta cale sa fac sa dispara sageata de acolo ?
Tu vrei să faci o locație în care block-urile să fie protejate dar să fie PvP, nu? În acest caz selectez zona cu //wand, scrii /region define arena.
După aceea, dacă tu NU vrei PvP global( înafara arenei) , scrii /region flag __global__ pvp deny. Pentru a avea PvP în arena scrii /region flag arena pvp allow.
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Daca e pus serverul pe pvp off nu trebuie sa il pui pe on!Faci la fel numai ca numai faci chestia cu
Code: Select all
După aceea, dacă tu NU vrei PvP global( înafara arenei) , scrii /region flag __global__ pvp deny. Pentru a avea PvP în arena scrii /region flag arena pvp allow.
Ma' best frend: Twist.