Daca ai nevoie de o anumita imagine modificata/creata posteaza o cerere. Atentie, nu este garantam 100% ca vei fi ajutat, nu este un forum de design iar aceasta este o sectiune bonus
TyreXel wrote:Poate reusesti sa revii la vechiul design, daca e asa, poate reusesc sa-l fac pentru ala, pe noul design nu ma bag ca nu-mi place si e dificil.
EDIT: https://www.youtube.com/onechannel daca dai scroll pana jos vei vedea butonul "Switch back".
Acum nu-ti garantez ca am timp sa continui poza, dar daca voi avea vei gasii background-ul aici.
Gata Mersi, de cand cautam sa revin la fostul design !!! Acum astept creatiile, dar, din cate stiu, Bobo nu mai face pentru vechiul design
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.