Am o problema...
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
1. Citeste ATENT la minimum... e doar pentru Minecraft,dar ia in calcul si sistemul tau de operare.
http://www.game-debate.com/games/index. ... =Minecraft
2. De la un magazin de IT,cauti prin oras sau chiar pe net la eMag,nu stiu sigur daca au,dar poti incerca.
3. Posibil,nu zic nici da,dar nici nu.Trebuie incercat.Dupa ai sanse sa nu mai ruleze nici asa Minecraft-ul,ai nevoie de ultimul UPDATE de la JAVA.
http://www.game-debate.com/games/index. ... =Minecraft
2. De la un magazin de IT,cauti prin oras sau chiar pe net la eMag,nu stiu sigur daca au,dar poti incerca.
3. Posibil,nu zic nici da,dar nici nu.Trebuie incercat.Dupa ai sanse sa nu mai ruleze nici asa Minecraft-ul,ai nevoie de ultimul UPDATE de la JAVA.
- full skill
- 12
- Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.
Ca sa aloci mai putin ram incearca Modul 3 si 2 de aici tutoriale/cum-sa-rezolvati-problema-cu- ... 16419.htmlYoEddyCraftMC wrote:Mai am 3 intrebari :
Cati rami imi trebuie ca sa mearga minecraft-ul ?
De unde pot cumpara ?
Daca iau alta versiune java care aloca mai putin ram merge ?

- BANNED
- 12
BoboDarkOfBobo wrote:Ca sa aloci mai putin ram incearca Modul 3 si 2 de aici tutoriale/cum-sa-rezolvati-problema-cu- ... 16419.htmlYoEddyCraftMC wrote:Mai am 3 intrebari :
Cati rami imi trebuie ca sa mearga minecraft-ul ?
De unde pot cumpara ?
Daca iau alta versiune java care aloca mai putin ram merge ?

Ca veni vorba,ce OS folosesti YoEddy?
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- BANNED
- 12
Nu zic ca ala nu consuma deloc,consuma si ala in jur de 500-600MB,poate chiar mai mult.Luand in calcul per total,adica cu aplicatii cu tot si OS,fara Minecraft ajungi la ~750MB,nu ai cum sa joci Minecraft cu 100-150MBYoEddyCraftMC wrote:Am windows XP

Raspuns primit,closed.
Daca inca nu esti lamurit dami un PM si iti mai explic odata.Daca sunt alte probleme,deschide alt topic,dar subiectul sa fie diferit,nu ceea ce s-a discutat deja.