Cerere YT banner
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
Tip : (Avatar/Semnatura/Logo/Banner): Banner
Dimensiuni : 2560 x 1600
Culori : (Culoare principala & secundara) La alegerea designerului
Text : Crazy Gaming(pozitionat central)
Text secundar (optional) : We care about Gaming(pozitionat intr-un colt, dreapta)
Font(optional): Nu contaza
Stock (imaginea) : Este un banner, prefer decat textul
Alte informatii : Deci vreau sa fie textul pozitionat cum am precizat, in colt stanga, cat sa se vada, reclama la MC-Romania cu un text: The evolution in gaming starts from them, dar nu prea mare, totusi... Asa, La oricare litera din ambele texte sa fie logo-ul micut de la minecraft, si alte sigle de la jocuri !!!
Astept imagini.
Dimensiuni : 2560 x 1600
Culori : (Culoare principala & secundara) La alegerea designerului
Text : Crazy Gaming(pozitionat central)
Text secundar (optional) : We care about Gaming(pozitionat intr-un colt, dreapta)
Font(optional): Nu contaza
Stock (imaginea) : Este un banner, prefer decat textul
Alte informatii : Deci vreau sa fie textul pozitionat cum am precizat, in colt stanga, cat sa se vada, reclama la MC-Romania cu un text: The evolution in gaming starts from them, dar nu prea mare, totusi... Asa, La oricare litera din ambele texte sa fie logo-ul micut de la minecraft, si alte sigle de la jocuri !!!
Astept imagini.

- skill 0
-
- 12
Aproximativ bun... poti mai mic textul by Dark Bobo? prea mare ! Si textul MC-RO, nu are nicio legatura cu restul textelor...DarkOfBobo wrote:
Nu e exact cum vrei, dar merge...
Deci by darkofbobo mai mic, Crazy gaming se evidentiaza perfect, insa as vrea si un background, un c4d, ceva abstract, pe care sa pozitionezi frumos niste personaje din jocuri/iconite semnificative pentru acele jocuri....
Multumesc oricum !
- full skill
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.
[quote][ Stock (imaginea) : Este un banner, prefer decat textul /quote]
Background in c4d ar pica foarte urat. Voi incerca sa iti pun ceva mai glowing.
Inainte sa iti pn iconitele, specifica jocurile!!!!
By darkofbobo nu o fac mai mica. Daca mai insisti pe tema asta imi pun si linku de la canal si o sa fie greu sa il stergi crede-ma!
Si trebuie neaparat sa fac reclama comunitatii in orice poza pe care o publici pe undeva, altfel incal regulamentul.
Scuze pentru greselile de scriiere.
Background in c4d ar pica foarte urat. Voi incerca sa iti pun ceva mai glowing.
Inainte sa iti pn iconitele, specifica jocurile!!!!
By darkofbobo nu o fac mai mica. Daca mai insisti pe tema asta imi pun si linku de la canal si o sa fie greu sa il stergi crede-ma!
Si trebuie neaparat sa fac reclama comunitatii in orice poza pe care o publici pe undeva, altfel incal regulamentul.
Scuze pentru greselile de scriiere.

- skill 0
-
- 12
Da ma, tie ti-ar placea un text de 32 sa zicem si cu un copyright de 30. Macar pune-l intr-un colt, cum e si MC-RO, scoti mai bine in evidenta By DarkOfBobo si MC-RO decat CrazyGaming, aia incerc sa zic. Fa un banner in care MC-RO si ByDarkOfBobo nu sunt scoase in evidenta, in plan principal sa fie CrazyGaming.
Jocurile: Far Cry 3, Minecraft, Mafia II, Tomb Raider, Hitman Absolution, Crysis 3, la acestea pui iconite, si daca poti la minecraft sa fie un skin, de preferat genul teenager(gasesti pe google...) care tine intre maini iconita minecraft, si la far cry 3 sa fie vaas care tine in mana iconita far cry 3... Daca intelegi ! Mersi oricum, si daca faci chestiile cu iconitele + personajele, ce am zis in primul alineat nu mai este valabil.
Jocurile: Far Cry 3, Minecraft, Mafia II, Tomb Raider, Hitman Absolution, Crysis 3, la acestea pui iconite, si daca poti la minecraft sa fie un skin, de preferat genul teenager(gasesti pe google...) care tine intre maini iconita minecraft, si la far cry 3 sa fie vaas care tine in mana iconita far cry 3... Daca intelegi ! Mersi oricum, si daca faci chestiile cu iconitele + personajele, ce am zis in primul alineat nu mai este valabil.
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
- Cont Premium: ReevoXFR
Dark, nu ai dreptul sa-ti faci reclama, doar daca autorul cererii este de acord sa te lase sa-ti faci reclama, dar nu in halul asta, este mai mare decat sloganul.
Text-ul MC-RO ramane.
Sau poate vrei sa arate mai profesional, daca-i pentru YouTube, poti spune ceva de genul:[/b]
Text-ul MC-RO ramane.
Sau poate vrei sa arate mai profesional, daca-i pentru YouTube, poti spune ceva de genul:
Code: Select all
Sponsored by MC-RO
- full skill
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.
Ce vrei tu o sa arate oribil. Acum as putea sa iti pun personajele ale si o sa iasa o prostie.
Fii atent. Nu sunt nesimtit si iti mai dau doua alegeri.
1: scot unul din textele mari si continui cu titlurile jocurilor in casute cum am fact cu minecraft.
2: tot textul il las intrun dreptungi alb, si in rest pun cum ar fi copertile dvd-urilor. Intepegi ce vreau sa zic? Cum e la far cry 3 pozaaia stock cu vaas cu pistolu pe plaja si capu aluia in nisip.
Le texte nu umblu. Avand in bedere ca bannerul e facut de echipa mc-ro, trebuie sa ii fac reclama. Si mie la fel in calitate de designer. Sau cred ca scot by darkofbobo si imi pun linkul de la canal...
Ori alegi o varianta ori cauti alt designer. Eu nu sunt sluga nimanui!
Revoo ti-am vazut postul dupa ce am scris asta. Am vazut o groaza de designer care isi fac reclama prin arturile lor. Poate ca nu pun asa mare linkul, dar oricum il pun!
Fii atent. Nu sunt nesimtit si iti mai dau doua alegeri.
1: scot unul din textele mari si continui cu titlurile jocurilor in casute cum am fact cu minecraft.
2: tot textul il las intrun dreptungi alb, si in rest pun cum ar fi copertile dvd-urilor. Intepegi ce vreau sa zic? Cum e la far cry 3 pozaaia stock cu vaas cu pistolu pe plaja si capu aluia in nisip.
Le texte nu umblu. Avand in bedere ca bannerul e facut de echipa mc-ro, trebuie sa ii fac reclama. Si mie la fel in calitate de designer. Sau cred ca scot by darkofbobo si imi pun linkul de la canal...
Ori alegi o varianta ori cauti alt designer. Eu nu sunt sluga nimanui!
Revoo ti-am vazut postul dupa ce am scris asta. Am vazut o groaza de designer care isi fac reclama prin arturile lor. Poate ca nu pun asa mare linkul, dar oricum il pun!

- Fost Moderator
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Daca am timp iti fac eu. O intrebare: vei folosii imaginea ca background pentru pagina canalului tau?

Nick in game: radicalTERRA
"Nothing is real, everything is permitted."
[spoiler=Expand]

[/spoiler]