Shop - Enchanted Book item id
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Aiurea... plictiseala.. aiurea iar... plictiseala... dar o duc bine :)
Salutare.
Am facut un shop si am cautat pe net id-ul la enchanted book, am vazut ca e 403 dar cand vrei sa cumperi din shop zice ca cufarul e gol dar am enchanted book in el....
Ce pot sa fac ?
Am facut un shop si am cautat pe net id-ul la enchanted book, am vazut ca e 403 dar cand vrei sa cumperi din shop zice ca cufarul e gol dar am enchanted book in el....
Ce pot sa fac ?

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: xConstructboy99
Scrie AdminShop si nici nu iti trebuie chest.

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Aiurea... plictiseala.. aiurea iar... plictiseala... dar o duc bine :)
Eu sunt un simplu jucator 
Nu e vb daca esti admin sau jucator, ma refer ca nush ce are de nu merge sa cumperi, am cautat peste tot, nr-ul e bun dar nu stiu de ce nu merge sa cumperi, am vazut mai demult pe un sv ca mergea sa vinzi orice enchanted book in shop, intr-un shop ma refer (cufar)

Nu e vb daca esti admin sau jucator, ma refer ca nush ce are de nu merge sa cumperi, am cautat peste tot, nr-ul e bun dar nu stiu de ce nu merge sa cumperi, am vazut mai demult pe un sv ca mergea sa vinzi orice enchanted book in shop, intr-un shop ma refer (cufar)
- skill +2
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Fac ce-mi caca mintea...
Ip-ul de la Enchanted Book e diferit...ma refer adica la: 401 simple book, 402 Eficienta I , 403 Atingere de matase...deci concluzia mea e sa cauti ip-ul la toate enchanted book's!
My Name In The Minecraft Game Is -------- xXEpicCraftXx

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----
- Spoiler | Afiseaza