Eroare server (java)
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years
- 12
Imi da eroarea asta la servarul vostru :
Internal exception:java.net.socketException:Sotware caused connection abort:recv failed...
Am reinstalat java...tot aceasi eroare da .... Dar nu numai pe sv vostru si pe mai multe...Raspundetimi si mie !!!
Multumesc!!!!
Internal exception:java.net.socketException:Sotware caused connection abort:recv failed...
Am reinstalat java...tot aceasi eroare da .... Dar nu numai pe sv vostru si pe mai multe...Raspundetimi si mie !!!
Multumesc!!!!
Last edited by Equinox on 16 Apr 2013, 20:57, edited 1 time in total.
Reason: Raspuns primit,nu ai mai activat in topic ceea ce a determinat inchiderea acestuia.
Reason: Raspuns primit,nu ai mai activat in topic ceea ce a determinat inchiderea acestuia.

- skill +2
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Fac ce-mi caca mintea...
ii de la server, nu trebe sa iti faci griji
Ai grija la dublu-post

Ai grija la dublu-post
My Name In The Minecraft Game Is -------- xXEpicCraftXx

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----
- Spoiler | Afiseaza
- Fost Moderator
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Din pacate nu exista o resolvare la aceasta problema, multi utilizatori au intampinat si nu s-a putut rezolva.
Am sa te rog totusi sa faci urmatoarele:
1. Daca ai router wireless, te rog scoate cablul de internet si baga-l direct in PC.
2. Daca ai antivirus te rog dezactiveaza functia firewall sau dezactiveaza tot antivirusul (in cel mai rau caz sterge-l).
3. Dezactiveaza firewall de la Windows din Contrl Panel, daca este activat.
4. Incearca sa stergi tot jocul minecraft, inclusiv ce este in folderul AppData, pentru a face asta, navigheaza in Start>Run>Scrie %appdata%>Sterge folderul .minecraft
5. Sa nu ai moduri instalate ce pot afecta PC-ul sau jocul.
Alte posibile solutii nu am ... daca nu a mers nimic, este o problema de la tine.
Am sa te rog totusi sa faci urmatoarele:
1. Daca ai router wireless, te rog scoate cablul de internet si baga-l direct in PC.
2. Daca ai antivirus te rog dezactiveaza functia firewall sau dezactiveaza tot antivirusul (in cel mai rau caz sterge-l).
3. Dezactiveaza firewall de la Windows din Contrl Panel, daca este activat.
4. Incearca sa stergi tot jocul minecraft, inclusiv ce este in folderul AppData, pentru a face asta, navigheaza in Start>Run>Scrie %appdata%>Sterge folderul .minecraft
5. Sa nu ai moduri instalate ce pot afecta PC-ul sau jocul.
Alte posibile solutii nu am ... daca nu a mers nimic, este o problema de la tine.

Nick in game: radicalTERRA
"Nothing is real, everything is permitted."
[spoiler=Expand]

[/spoiler]