Ajutor grupmanager

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 2 months
13

Ajutor grupmanager Post by MinerX »

buna ziua am si eu nevoie de ajutor la grupmanager:
cand intra un player si scrie ceva eu am configurat ca inaintea numlui lui sa imi scrie jucator dar cand scrie ceva zice de doua ori jucator exemplu:g[jucator][jucator]Minerx:a
daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat
Ma pricep la constructie,la farming dar in special ma pricep in cea ce sunt eu!
Sunt MinerX
full skill
full skill
Registered for: 12 years 4 months
12
Status: Drastic la nevoie dar corect!

Re: Ajutor grupmanager Post by ProWaf »

Pai incearca sa stergi ''jucator'' pe care l-ai scris tu si lasa-l normal de la groupmanager si poate iti va merge :-? Si eu am avut problema asta dar atunci o aveam la admini :))
Respecta si vei fi respectat!

Image

[spoiler]ImageImageImageImage

[/spoiler]
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years
12

Re: Ajutor grupmanager Post by Aether »

Intra in plugins apoi group manager
Intrii in world - worlds apoi deschizi groups cu word pad
Apoi te duci la grupul "Default" si o sa ii vezi permisiunile , tu dai in jos pana gasesti "prefix : [ "jucator" ] " in loc de jucator scrii ce vrei tu sa apara in fata unui player normal pe server.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 2 months
12

Re: Ajutor grupmanager Post by Equinox »

Problema ta,este din cauza pluginului numit Essentials,nici de cum EssentialsGroupManager.
Pe scurt,intra in config.yml din folder-ul numit "Essentials" si cauta EssentialsChat ,acolo vei avea cateva configuratii pentru chat,stergi {GROUP} si lasi doar {DISPLAYNAME} cu restul.
Asta ar trebuii sa iti rezolve problema.Daca intampini dificultati trimite-mi un PM pe forum si discutam pe mess.
P.S: Trebuie sters la fiecare grup,daca ai setat la Admin stergi si de acolo,daca e la default stergi si la default, s.a.m.d .
Autorul nu a mai activat in topic,raspunsurile au fost date.Closed.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”