Spune NU celor ce isi bat joc de tine
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +3
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Spune NU celor ce isi bat joc de tine doar pentru ca esti mai mic ca ei!
Sa nu aud ca nu vi s-a intamplat, la ABSOLUT toti s-a intamplat, chiar si lui Mafios_X, victime mereu, cei sub 14 ani sunt mereu batjocoriti de cei mai mari, de ce? De ce? Asta e intrebarea mea, eu am 12 ani si sincer toti care nu stiu de ce sunt in stare isi bat joc de mine.
Spune de acum NU celor care isi bat joc de tine!
Lasa un reply daca recunosti ca ti s-a intamplat.
Sa nu aud ca nu vi s-a intamplat, la ABSOLUT toti s-a intamplat, chiar si lui Mafios_X, victime mereu, cei sub 14 ani sunt mereu batjocoriti de cei mai mari, de ce? De ce? Asta e intrebarea mea, eu am 12 ani si sincer toti care nu stiu de ce sunt in stare isi bat joc de mine.
Spune de acum NU celor care isi bat joc de tine!
Lasa un reply daca recunosti ca ti s-a intamplat.

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Da sa intamplat, eu am 13 si sunt cam cel mai destept dintre baieti prin clasa si ma fac "maidanez" de unde?Nu stiu
- Fost Moderator
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Nu pot spune ca vad un rost la acest topic.
Am venit aici sa zic doar atat: nu conteaza mereu ce varsta ai, conteaza de ce mentalitate dai dovada sa ai. Acum iti dau un mic exemplu: avem si am avut membrii in echipa moderatoare care au 13 ani sau mai mult si nu pot zice ca au ajuns Moderatori pe ochi frumosi, ci au dovedit ca pot gandii matur si pot dovedii ca se descurca, indiferent de varsta pe care o au.
Sper ca v-am facut sa va simtiti mai bine, dupa mine nu conteaza varsta ci modul de a gandii si de a reactiona.
Am venit aici sa zic doar atat: nu conteaza mereu ce varsta ai, conteaza de ce mentalitate dai dovada sa ai. Acum iti dau un mic exemplu: avem si am avut membrii in echipa moderatoare care au 13 ani sau mai mult si nu pot zice ca au ajuns Moderatori pe ochi frumosi, ci au dovedit ca pot gandii matur si pot dovedii ca se descurca, indiferent de varsta pe care o au.
Sper ca v-am facut sa va simtiti mai bine, dupa mine nu conteaza varsta ci modul de a gandii si de a reactiona.

Nick in game: radicalTERRA
"Nothing is real, everything is permitted."
[spoiler=Expand]

[/spoiler]
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Cred ca toata lumea a trecut prin perioada asta, singura solutie e sa ii ignoram, mereu se va intoarce roata.