Problema
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
Buna Am o porblema cu serverul mi-am facut 2 conturi unul pe numele R4ZVY si unul pe contul RazvanuRazvy , imi cere sa scriu register cu parola de 2 ori scriu si dupa scire ca mam registrat de prea multe ori dupa ce scriu login parola scrie ca ma-m logat si dupa scrie sa scriu iar register si tot imi zice cont inregistrat de prea multe ori ce sa fac?

- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
R4ZVY wrote:Buna Am o porblema cu serverul mi-am facut 2 conturi unul pe numele R4ZVY si unul pe numele RazvanuRazvy , imi cere sa scriu register cu parola de 2x scriu , dupa scire ca m-am registrat de prea multe ori apoi scriu login si parola apoi scrie ca ma-m logat iar apoi spune sa scriu iar register si tot asa zice cont inregistrat de prea multe ori ce sa fac?
- skill +2
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Fac ce-mi caca mintea...
daca ai vreun cont inregistrat pe acel server incearca sa intri si sa scrii /unregister parola ta si intri cu celalalt cont...
My Name In The Minecraft Game Is -------- xXEpicCraftXx

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----
- Spoiler | Afiseaza
- full skill
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Deci ce trebuie sa faci.
1) Joci de pe contul care l-ai facut prima oara si gata.
2) Contactezi ownerul serverului respectiv sau cineva cu accese mai mari (OP) si il rogi sa iti dea /authme unregister numele si iti fac cont cu alt nume.
1) Joci de pe contul care l-ai facut prima oara si gata.
2) Contactezi ownerul serverului respectiv sau cineva cu accese mai mari (OP) si il rogi sa iti dea /authme unregister numele si iti fac cont cu alt nume.
Gol.