Ajutor va rog !!

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 2 months
12

Ajutor va rog !! Post by NedStar »

Salutare, am o problema cu serverul meu de minecraft bukkit, vreau un plugin sau o configurare pentru essentials ca atunci cand cineva intra pentru prima data pe server sa primeasca niste iteme pe care le stabilesc eu. Am vazut pe multe servere ca se poate asa ceva, am cautat toata ziua si nu am gasit.
Bine inteles vreau ca aceste iteme sa fie primite o singura data.
O a doua problema este ca jucatorii de pe server nu au acces la nici o comanda, doar daca sunt admini / owner, etc. ... daca se poate si o configurare pentru group manager cu urmatoarele grupuri si comenzi :

Jucatorii noi veniti ( default ) :
/spawn
/set home
/ home
/warps
/warp
/balance
/balancetop
/pay
/ps ( toate )
/ register
/login
/afk
/back
/changepassworld
si ce comenzi mai credeti voi ca sunt necesare.

Vip - puneti ce comenzi credeti ca sunt necesare ( kick , fly , mute )
Moderator - ban / banip si inca cateva comenzi utile
Admin - toate in afara de /op , /gamemode , si cel mai importante.
Owner- TOATE

Va multumesc mult sper sa ma ajuati, raman dator.
Administrator
Administrator
Status: Offline
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Ajutor va rog !! Post by Popaia »

Kit-urile le gasesti in config.yml de la Essentials. Uite 2 exemple de kit-uri in essentials:
Image

Cat despre GroupManager ai aici un totorial facut de Mafios_X: tutoriale/tutorial-folosire-groupmanager-t12947.html

Succes!
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html
Image
Nume in JOC: Popaia
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”