2 intrebari

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 12 years 3 months
12

2 intrebari Post by RicaMc »

1.As vrea sa stiu cum pot scoate [G] din fata rank-ului.Adica mie imi apare [G] [Player nume] : .. si vreau sa imi apara doar [Player nume] : ... [ sper ca intelegeti ce zic ]
Folosesc permissionEX [ nu imi spuneti sa folosesc groupmanager,nu schimb pluginul ! spuneti doar daca stiti cu permissionex ]

2. Daca cineva e in alta nume [ ex : Nether,End ] iar eu in lumea normala,nu pot vedea ce scriu ceilalalti.
Adica daca Andrei e in Nether,si Marius cu Adi in lumea normala,marius nu poate vedea ce scrie Andrei.Marius poate vedea decat ce scrie Adi. Adica cei din nether,vad ce scriu doar cei din nether,cei din lumea normala vad ce scriu doar cei din lumea normala.
sper ca m-ati inteles :)) nu prea stiu sa explic:))
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)

Re: 2 intrebari Post by SrHell »

Poti sa faci o lista de pluginuri folosite?

1) Poate a fost configurat rau, daca poti pune file de download sau ce contine permissions ( Bagal in quote sau code pentru a fi ordonat...)

2) Lista de pluginuri ce ai in sv...Nu imi pot da seama de unde ai problema. Poti incerca sa vezi pe un server fara pluginuri daca e acelasi lucru...Sincer nu ma-m intalnit niciodata in aceasta problema.
full skill
full skill
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: 2 intrebari Post by R3Cyrax »

Scoate pluginul herochat
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”