Cont minecraft premium
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
- Cont Premium: ReevoXFR
Vezi ca ce faci tu aici, este "dublu-post". Trebuie sa astepti 24 de ore ca sa poti sa mai faci inca un post si sa nu se numeasca "dublu-post". Data viitoare, daca nu ai un interval minim de 24 de ore intre post-uri, iti dau warn.
- skill 0
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
- Status: Elev :D
Mda , e tzeapa , i-am dat aia 10 euro , a zis ca trebuie sa vina maicasa sa verifiice cartela in 5 minute apoi a zis ca in 2 minute si apoi ... a inceput sa ma ignore.
Au trecut mai bine de 2 ore si nimic ....
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Trimite-mi o dovada prin PM, daca este adevarat va primi ban, mai mult de atata nu putem face.iTzRaul wrote:Mda , e tzeapa , i-am dat aia 10 euro , a zis ca trebuie sa vina maicasa sa verifiice cartela in 5 minute apoi a zis ca in 2 minute si apoi ... a inceput sa ma ignore.
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Am luat si eu legatura cu "dansul", astept sa vad daca ia ban. Si cica nu da teapa
- skill +1
-
- 12
Cod verificat.
A mai fost folosit.
Daca vreti va fac PrintScreen la cati euro am eu pe telefon [ sa vedeti ca nu l-am bagat eu ],si va fac printscreen si cand bag codu si zice ca a fost folosit.
Cine stie ce plm isi ia asta coduri,si le baga in telefon,apoi mi-l da mie folosit,sa ma faca tepar..
Copii retardati ! [ daca vreti dovezi,doar spuneti-mi
]
A mai fost folosit.
Daca vreti va fac PrintScreen la cati euro am eu pe telefon [ sa vedeti ca nu l-am bagat eu ],si va fac printscreen si cand bag codu si zice ca a fost folosit.
Cine stie ce plm isi ia asta coduri,si le baga in telefon,apoi mi-l da mie folosit,sa ma faca tepar..
Copii retardati ! [ daca vreti dovezi,doar spuneti-mi

- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Ai grija la limbaj, chiar daca nu sunt Moderator, dar inca astept dovada ca i-ai dat teapa. Daca se dovedeste ca el ti-a dat teapa...
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Momentan nu avem dovezi destule care sa demonstreze ca a dat teapa, daca are cineva alte dovezi astept PM.
- skill +1
-
- 12
Mda,pot aduce orice dovezi ca nu-s tepar.
Nu ma tin de dastea.
Si ca sa arat lucrul acesta,ofer plata prin SMS !
Dati un sms,si va dau contul ! Asta sa nu se mai zica de tepe si .. ca vad ca nu se poate civilizat.. apare cate un kid dasta si mno..
deci ofer plata prin sms,orice retea !
Nu ma tin de dastea.
Si ca sa arat lucrul acesta,ofer plata prin SMS !
Dati un sms,si va dau contul ! Asta sa nu se mai zica de tepe si .. ca vad ca nu se poate civilizat.. apare cate un kid dasta si mno..
deci ofer plata prin sms,orice retea !