setare giga de rami

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 13 years 10 months
13

setare giga de rami Post by uchiha26 »

deci am un laptop procesor intel core2duo de 2,3 ; 2g rami ,placa de 256....
am deschis server...merge dar imi folosesti toti ramii pe ca re ii are laptopul....adica de la 233 rami cat imi foloseste windowsul raman cu vreo 83 rami din 1,97 g...vreau sa setez cat sa foloseasca ca sa-mi ramana sa pot rula si clientul:)...mersi...

ps: nu e serverul din semnatura:)
fara reclama.
full skill
full skill
13

Re: setare giga de rami Post by Stunt3r »

In primu rand nu poti sa ai 233GB rami aia sunt GB de la Hard-Disk (si eu am HDD de 400GB dar am doar 2GB Ram)

La server nu cred ca poti seta asa ceva, citind pe net am vazut ca poti doar sa pui la client sa foloseasca mai mult ..

Poate te ajuta http://www.gamespot.com/pc/adventure/mi ... 1-58292175

Daca nu mai cauta dupa cuvintele cheie: minecraft alocate memory ...

P.S daca mai gasesc ceva ce te-ar putea ajuta te anunt.
skill +1
skill +1
13

Re: setare giga de rami Post by uchiha26 »

In primu rand nu poti sa ai 233GB rami aia sunt GB de la Hard-Disk (si eu am HDD de 400GB dar am doar 2GB Ram)
...aaaaaaaa?....pai am zis ca am 2gb de rami....:|...si mii papa toti serverul...deci nu pot intra si pe client ca mi se blocheaza:))...HDD il am si eu de 180 parca....nu mai stiu....totusi pe pc merge bine si server+client...pe laptop...pa pa rami....desi pe ambele am 2gb....dumnezeu stie:))
fara reclama.
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: setare giga de rami Post by ercancontb »

FRATILOR INTRUN SERVER 1GB RAM E DESTUL LA 30 OAMENI SI 1 E DESTUL PT TINE PT ASA CVA FOLOSITI MINECRAFT RAM FIX NU AM LINK DA E PE GOOGLE SI PE OUTUB
full skill
full skill
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: setare giga de rami Post by LaVrajeala »

incearca game booster,inchide porgramele inutile si iti salveaza rami,incearcal ;):D
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”