Problema Video Card Driver
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
Numele topicului schimbat.
Aceasta problema ce iti apare tie este pentru ca nu ai instalat Driver-ul pentru placa video sau ai unul gresit !
Jocul ruleaza in OpenGL la fel ca si Counter-Strike.
Daca nu sti ce driver iti trebuie descarca Everest si in stanga la Display -> PCI / AGP Video vei vedea ce driver ai.
Daca mai intampini probleme sau nu reusesti spune aici !
Aceasta problema ce iti apare tie este pentru ca nu ai instalat Driver-ul pentru placa video sau ai unul gresit !
Jocul ruleaza in OpenGL la fel ca si Counter-Strike.
Daca nu sti ce driver iti trebuie descarca Everest si in stanga la Display -> PCI / AGP Video vei vedea ce driver ai.
Daca mai intampini probleme sau nu reusesti spune aici !
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Doar CS iti merge ? Oricum e problema cu driveru, trebuie reinstalat cred.
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
Daca iti merge CS te rog dute la options la video si spunemi daca e pun pe OpenGL
Counter-Strike ruleaza si pe Software si de aceea te intreb pt ca tie nu iti merge OpenGL-ul.
Daca nu ai alt driver re-instaleazal pe cel care il ai acum daca nu da-mi un PM cu ce placa video ai si iti caut si eu un driver bun.

Daca nu ai alt driver re-instaleazal pe cel care il ai acum daca nu da-mi un PM cu ce placa video ai si iti caut si eu un driver bun.