Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Salut! Am un server de minecraft bukkit iar cand intra un player are acces la comenzile toate comenzile ( ex: /op, /manuadd, /gm etc.) Cum pot sa schimb permisiunile playerilor (Guest)?!?
Multumesc!
Ori e setat ca default grupul "Admin" ori...(am uitat ce vroiam sa sciu ca am fost intrerupt )
Uita-te in folder-ul cu groupmanager -> Worlds -> World -> groups.yml si vezi daca este setat la Grupul admin "Default: true". Daca este, mofici true cu false "Default: false". Dai un /reload sau /manload sau un restart la server si ar trebui sa mearga. Daca nu se rezolva nici asa sterge folderul cu GroupManager din plugins. Dar nu sterge si EssentialsGroupManager.jar. Dai un restart la server si va trebui sa refaci permisiile dupa bunul plac daca vrei si probabil sa pui la fiecare grup "Build: true". Succes
popaia wrote:Ori e setat ca default grupul "Admin" ori...(am uitat ce vroiam sa sciu ca am fost intrerupt )
Uita-te in folder-ul cu groupmanager -> Worlds -> World -> groups.yml si vezi daca este setat la Grupul admin "Default: true". Daca este, mofici true cu false "Default: false". Dai un /reload sau /manload sau un restart la server si ar trebui sa mearga. Daca nu se rezolva nici asa sterge folderul cu GroupManager din plugins. Dar nu sterge si EssentialsGroupManager.jar. Dai un restart la server si va trebui sa refaci permisiile dupa bunul plac daca vrei si probabil sa pui la fiecare grup "Build: true". Succes