Problema-Hamachi

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

BANNED
BANNED
Status: Offline
Registered for: 12 years 3 months
12

Problema-Hamachi Post by paulpau999 »

Pot face serverele doar cu hamachi :(( ! Imi scrie ceva de 'Pharaps'...bla bla... Si urasc sa fie cu hamachi! De ce nu functioneaza pe IP-ul meu ??
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years
13

Re: Problema-Hamachi Post by Healer13 »

Pentru a face pe IP, trebuie sa ai un abonament mai nou de internet,(nu obligatoriu)

In mare, trebuie ca ip'ul tau sa fie Static, ceeea ce cota, daca e dinamic se schimba mereu si nu faci nimic.
2 la mana, Daca ai modem/ruter. trebuie sa ii faci forward pe portu 25565 (cel pentru minecraft) cu ip ul tau 192.168.*.*
3 la mana IP ul il iei de pe internet serch my ip.. bla bla bla te descurci
4. la mana, daca nu merge dupa ce ai facut astea, dezactiveaza firewall ul si roaga un prieten sa incerce sa se conecteze
Poate fara firewall va merge, daca nu merge in niciun fel din cele citate.
Nu cred ca merge deloc

Sper sa te fi ajutat putin
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Problema-Hamachi Post by Twist. »

Acum mai nou pe la toate firmele ai numai IP dinamic, pe care nu poti tine un server de minecraft. Sunt diferite "programe" care te-ar putea ajuta, un search pe google e destul.
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 1 month
13
Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
Cont Premium: ReevoXFR
Reevo - XFR’s avatar
Loading…

Re: Problema-Hamachi Post by Reevo »

Daca ai ip-ul stabil, trebuie sa-ti deschizi un port din rooter / modem. Spune-ne doar daca ai ip-ul stabil / dinamic, si de la ce provider ai abonamentul.
Pentru a mă contacta, trimite-mi PM.

Image

Image
Image

www.Minecraft-Romania.com
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”