Prezentare - Cornel
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
Nume [adevarat] : Cornel
Varsta : 14
De unde ai dat de noi : am cautat comunitati romanesti cu tema minecraft si a voastra mi s-a parut cea mai dezvoltata
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) : depinde in functie de ce as zice 9 la gaming si 4 la dezvoltare server (deasta am venit aici)
Jocuri preferate : Ping-Pong , CS , Photoshop(nush daca se paote numi joc dar pentru mine este) si Minecraft desigur .
Varsta : 14
De unde ai dat de noi : am cautat comunitati romanesti cu tema minecraft si a voastra mi s-a parut cea mai dezvoltata
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) : depinde in functie de ce as zice 9 la gaming si 4 la dezvoltare server (deasta am venit aici)
Jocuri preferate : Ping-Pong , CS , Photoshop(nush daca se paote numi joc dar pentru mine este) si Minecraft desigur .

- BANNED
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Bine ai venit! Sper să te distrezi!

anunturi/cautam-moderatori-forum-cu-cerinte-t12229.html - Recruţări Moderatori.
anunturi/cumpara-server-minecraft-la-noi-t11950.html - Cumpara server Minecraft.

- skill 0
- 12
Nu am venit sa ma distrez spre deosebire de alti .Swich wrote:Bine ai venit! Sper să te distrezi!
Am venit sa invat cate ceva pentru ca inca nu stapanesc prea bine limba engleza trebuie sa ma limitez la siteuri in limba romana .
Oricum multumesc de urare .

- full skill
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
- Status: 4 Ever King
Ai venit sa muncesti
.Chiar avem nevoie de niste moderatori..Dar mai ai nevoie de vechime 

Mintea nu-i un vas care sa fie umplut, ci un foc care trebuie intretinut. - Plutarch
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai. - Benjamin Disraeli
Gustul infrangerii face victoria atat de dulce. - George Wolinski
Cine nu cade nu se poate inalta. - L.Blaga

King of youtube! Subscribe?
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai. - Benjamin Disraeli
Gustul infrangerii face victoria atat de dulce. - George Wolinski
Cine nu cade nu se poate inalta. - L.Blaga

King of youtube! Subscribe?
- skill 0
- 12
Nu ! Am venit doar sa invat cate ceva si in domeniul minecraft in special in creearea si modificarea serverelor , moderarea si administrarea le stiu dar nu ma intereseaza .King123 wrote:Ai venit sa muncesti.Chiar avem nevoie de niste moderatori..Dar mai ai nevoie de vechime

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Bine ai venit Cornelmatrix, iti spun de pe acum sa ai grija la post-hunt si double post.