Sparge si pune 2-3blocuri deodata
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
Buna seara , as avea si eu o mica mare problema ..
Am avut aceasta problema acu ceva timp (mai exact jumatate de an) , era alta versiune si , jucam in lumea mea de survival , si la un moment dat , pur si simplu cand punem blocurile , punea 2-3 chiar 4blocuri deodata.. + ca in momentul acela mi se facea un lag imens , era super enervant , m-am lasat de joc ceva timp , iar acu de 1luna am inceput sa destul de mult , si ieri seara mi-a aparut aceeasi problema , mai ales ca joc in creativ , cand sparg blocurile sparge din nou 2-3 chiar 4.. nu stiti nici o rezolvare ?
Am incercat sa imi fac din nou minecraft-ul dar nimic, astept raspuns !
Am avut aceasta problema acu ceva timp (mai exact jumatate de an) , era alta versiune si , jucam in lumea mea de survival , si la un moment dat , pur si simplu cand punem blocurile , punea 2-3 chiar 4blocuri deodata.. + ca in momentul acela mi se facea un lag imens , era super enervant , m-am lasat de joc ceva timp , iar acu de 1luna am inceput sa destul de mult , si ieri seara mi-a aparut aceeasi problema , mai ales ca joc in creativ , cand sparg blocurile sparge din nou 2-3 chiar 4.. nu stiti nici o rezolvare ?
Am incercat sa imi fac din nou minecraft-ul dar nimic, astept raspuns !

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
Incearca sa apesi pe mouse o singura data.
- skill 0
-
- 12
Nu sunt chiar atat de prost ca sa apas de doua ori
. Am citit si pe forumul de la minecraft , au fost multi care au avut aceeasi problema , e un fel de lag spike , pune mai multe blocuri si se face dintr-o data lag
. Tin sa precizez ca nu am lag de fel cand joc mc .. doar cand se intampla prostia asta , si pe bune te scoate din minti , nu are sens sa schimb mouse , prima data cand mi s-a intamplat aveam alt mouse , a da , si cand incep o noua lume , indiferent de care ar fii , nu am problema asta , doar dupa ce joc un pic pe ea.

- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Deci nu inteleg, spargi un bloc de mai multe ori ? Adica, il spargi si reapare?
Daca da, intr-un final, se sparge? Daca nu, inseamna ca esti pe o zona privata!
Daca se sparge pana la urma, este de la lag sau computerul tau!
Daca da, intr-un final, se sparge? Daca nu, inseamna ca esti pe o zona privata!
Daca se sparge pana la urma, este de la lag sau computerul tau!

Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- skill 0
-
- 12
Nu Mafios , sunt pe lumea mea de creativ , apas click stanga , si in loc sa sparga 1bloc , sparge automat 2 sau 3 blocuri , ca si cum as tine eu mai mult click-ul
. Si nu sunt pe un server , la fel e si cand pun blocurile , pune mai multe..