Buna sunt nou pe minecraft sunt incepator . Sunt nou si pe forum`ul vostr ( foarte frumos ) .
As vrea va rog sa ma ajutati si pe mine am o problema la minecraft . Cand intru pe un server zice cateodata Bad Login ..... am schimbat username`u mi`a dat eroare "Nu s`a putut face conectiunea cu serverul : User Not Premium" ???!
Ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema ? Va rog mi`am dorit de mult sa joc online minecraft !
Please , help me !
Ajutor va rog ! :D
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
- skill +2
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Fac ce-mi caca mintea...
Da cum zice el incearca sa intri pe serverele noastre...sau daca nu , cauta pe Gametrack->te duci la un server de al nostru si dai click pe poza unde scrie Gametrack si cauta acolo!Adrian28 wrote:Serverul pe care te-ai conectat este Premium, iar daca vrei sa te conectezi pe server Premium trebuie sa-ti cumperi cont Premium. Incearca sa te conectezi pe servere care nu necesita Premium.
My Name In The Minecraft Game Is -------- xXEpicCraftXx

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----
- Spoiler | Afiseaza