Ajutor va rog ! :D

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 4 months
12

Ajutor va rog ! :D Post by sEdN »

Buna sunt nou pe minecraft sunt incepator . Sunt nou si pe forum`ul vostr ( foarte frumos ) .

As vrea va rog sa ma ajutati si pe mine am o problema la minecraft . Cand intru pe un server zice cateodata Bad Login ..... am schimbat username`u mi`a dat eroare "Nu s`a putut face conectiunea cu serverul : User Not Premium" ???!

Ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema ? Va rog mi`am dorit de mult sa joc online minecraft !

Please , help me !
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Ajutor va rog ! :D Post by Adrian28 »

Serverul pe care te-ai conectat este Premium, iar daca vrei sa te conectezi pe server Premium trebuie sa-ti cumperi cont Premium. Incearca sa te conectezi pe servere care nu necesita Premium.
Image
skill +2
skill +2
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Fac ce-mi caca mintea...

Re: Ajutor va rog ! :D Post by xXEpicCraftXx »

Adrian28 wrote:Serverul pe care te-ai conectat este Premium, iar daca vrei sa te conectezi pe server Premium trebuie sa-ti cumperi cont Premium. Incearca sa te conectezi pe servere care nu necesita Premium.
Da cum zice el incearca sa intri pe serverele noastre...sau daca nu , cauta pe Gametrack->te duci la un server de al nostru si dai click pe poza unde scrie Gametrack si cauta acolo!
My Name In The Minecraft Game Is -------- xXEpicCraftXx

Image

----------------------------------------Lista respectatilor:-----------------------------------------
-----LeonardoDaVinci-----
-----Mafios_X-----
-----Twist-----
-----Pronto-----
-----Popaia-----
-----DarkOfBoBo-----
-----Metal.H-----
-----King123-----
-----ProWaf-----
-----WoophRadu-----
-----pstefan-----

Spoiler | Afiseaza