Idei concursuri
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
O idee de concurs: fiecare player sa participe cu o mapa, sa se aleaga 2 de catre un owner si sa se supuna la vot cine castiga??Ce ziceti?

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Problema e ca multi iau poze/mape de pe net si nu putem sti care e facuta de el si care e luata de pe net..obu30 wrote:O idee de concurs: fiecare player sa participe cu o mapa, sa se aleaga 2 de catre un owner si sa se supuna la vot cine castiga??Ce ziceti?
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
De Revelion sa se faca in creative pe o lume a unui player ceva 3D.Precum arficii din lana ...sau chestii interesante.Apoi sa faca printscreen si gata o posteaza pe forum ...
Sauuu........
Concurs inventii :
Fiecare sa faca o inventie , faca printscreen [F2] si sa explice dupa postarea acesteia pe forum , cum functioneaza.Adminii o vor testa .Cea ma ireusitai nventie castiga

Sauuu........

Concurs inventii :
Fiecare sa faca o inventie , faca printscreen [F2] si sa explice dupa postarea acesteia pe forum , cum functioneaza.Adminii o vor testa .Cea ma ireusitai nventie castiga

- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
eu cred ca am cea mai buna idee ..... admini vor trebui sa selecteze pe rand playeri si sa ii bage pe rand intro camera restansa si in timp scurt ei trebuie sa faca un circuit de redstone (credema am vazut pe srv nu multi stiu cum se face unul) si cel mai interesant circuit castiga
asta ar fi ideea mea :9

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
florin09 wrote:eu cred ca am cea mai buna idee ..... admini vor trebui sa selecteze pe rand playeri si sa ii bage pe rand intro camera restansa si in timp scurt ei trebuie sa faca un circuit de redstone (credema am vazut pe srv nu multi stiu cum se face unul) si cel mai interesant circuit castigaasta ar fi ideea mea :9
Concursurile trebuiesc pe forum, nu pe server.1bLk1 wrote:Sa se faca un bazin de inot mai mare intr-o mapa si sa se intreaca playeri si cei care castiga sunt premiati
- BANNED
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Să se facă un concurs de server bukkit gata făcut! Adică, fiecare concurent face un server cu plugins, cu permissiuni şi/sau un spawn şi cel ce are cel mai complex server şi să ruleze foarte bine fără nici o erroare, sa câştige!

anunturi/cautam-moderatori-forum-cu-cerinte-t12229.html - Recruţări Moderatori.
anunturi/cumpara-server-minecraft-la-noi-t11950.html - Cumpara server Minecraft.

- skill 0
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
Eu As Zice
1.Sa FAci Concursuri Cu Jocuri De Ex : Biliard , Draw my thinck .. Si Cine Invinge Primeste Premiul
2. GiveAway Pt Likeuri
3. Concursuri de ex : Cel Mai bun Admin .. In Care Playerii Sa Voteze
... Valabil si pt : Cel mai bun moderator de forum primeste X
4 Fiecare Player Alege un Numar de la 1-100 Si apoi intri pe un website care extrage un nunamar Random
Si Membrulu-i Care Ia iesit numarul Primeste Premiul
1.Sa FAci Concursuri Cu Jocuri De Ex : Biliard , Draw my thinck .. Si Cine Invinge Primeste Premiul
2. GiveAway Pt Likeuri
3. Concursuri de ex : Cel Mai bun Admin .. In Care Playerii Sa Voteze
... Valabil si pt : Cel mai bun moderator de forum primeste X
4 Fiecare Player Alege un Numar de la 1-100 Si apoi intri pe un website care extrage un nunamar Random
Si Membrulu-i Care Ia iesit numarul Primeste Premiul