Cum imi pun skin pe minecraft?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
Salut sunt Luca si am o problema cu schimbarea skinului de pe minecraft.
Sm cautat mai multe tutoriale video am gasit dar nu m-au ajutat cu nimic.
Fac cum spun ei sa intru in folderul .minecraft il deschid cu winrar intru in folderul mob caut fisierul char il deschid sa vad daca e skinul Steva iau skinul dorit de pe internet il redenumesc char.png cum trebuie si il schimb.
Deschid minecraftul imi vad skinul totul bine si frumos rog un prieten sa imi spuna daca am alt skin imi spune ca nu.Da faza e ca eu pe toti i vad cu skinul meu skinul cel nou.
Ce trebuie sa fac ca sa imi vada si altii skinul?
Va rog ajutati-ma.
P.S Cred ca am ggresit categoria dar va rog nu imi dati T/C ajutati-ma si pe mine va rog.
Sm cautat mai multe tutoriale video am gasit dar nu m-au ajutat cu nimic.
Fac cum spun ei sa intru in folderul .minecraft il deschid cu winrar intru in folderul mob caut fisierul char il deschid sa vad daca e skinul Steva iau skinul dorit de pe internet il redenumesc char.png cum trebuie si il schimb.
Deschid minecraftul imi vad skinul totul bine si frumos rog un prieten sa imi spuna daca am alt skin imi spune ca nu.Da faza e ca eu pe toti i vad cu skinul meu skinul cel nou.
Ce trebuie sa fac ca sa imi vada si altii skinul?
Va rog ajutati-ma.
P.S Cred ca am ggresit categoria dar va rog nu imi dati T/C ajutati-ma si pe mine va rog.
Last edited by Twist. on 05 Dec 2012, 19:55, edited 1 time in total.
Reason: Titlu modificat pentru evidenta
Reason: Titlu modificat pentru evidenta

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
Pai...ce ai facut tu a fost sa schimbi skinul lui Steve, deci cei ce au skinului lui Steve o sa aiba skinul pus de tine. Sunt 3 modalitati sa iti vada altii skinul:
1. Sa cumperi Minecraftul.
2. Sa iti iei Mineshafterul de pe http://mineshafter.appspot.com/ si sa citesti acolo, cum se pune skin, sau cauti pe net tutorial mineshafter.. dar numai cei ce au mineshafterul mai pot sa iti vada skinul.
3. Mai sunt si alte pluginuri sa iti schimbi skinul(dar si ceilalti playeri trebuie sa il aiba[pluginul] ca sa iti vada skinul).
Deci, singura cale sa iti vada cineva skinul fara ca ei sa instaleze ceva este sa iti cumperi Minecraftul de pe www.minecraft.net
1. Sa cumperi Minecraftul.
2. Sa iti iei Mineshafterul de pe http://mineshafter.appspot.com/ si sa citesti acolo, cum se pune skin, sau cauti pe net tutorial mineshafter.. dar numai cei ce au mineshafterul mai pot sa iti vada skinul.
3. Mai sunt si alte pluginuri sa iti schimbi skinul(dar si ceilalti playeri trebuie sa il aiba[pluginul] ca sa iti vada skinul).
Deci, singura cale sa iti vada cineva skinul fara ca ei sa instaleze ceva este sa iti cumperi Minecraftul de pe www.minecraft.net
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Topic mutat la sectiunea corespunzatoare .
Nu mai cautati toti felul de modalitati de schimbat skin-ul , singura modalitate intradevar buna este sa va cumparati Minecraft.
Desigur nu toti isi permit asa ca poti apela la Mineshafter , gasesti mii de tutoriale pe net.
Nu mai cautati toti felul de modalitati de schimbat skin-ul , singura modalitate intradevar buna este sa va cumparati Minecraft.
Desigur nu toti isi permit asa ca poti apela la Mineshafter , gasesti mii de tutoriale pe net.
- skill +4
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
[glow=red]Cea mai buna modalitate este sa iti cumperi jocul, exista intradevar si cateva modalitati dar ceilanti utilizatori nu iti vad skin-ul[/glow]
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13