Cum ma loghez?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
Buna ziua sunt un incepator in jocul minecraft si nu prea stiu asa multe am auzit de sv vostru de la alti prieteni dar cand intru pe sv vostru imi zice login si parola orice parola as pune nu merge??? trb sa am un cont undeva?
Last edited by Twist. on 05 Dec 2012, 19:54, edited 1 time in total.
Reason: Titlu modificat pentru evidenta
Reason: Titlu modificat pentru evidenta

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Cand intri trebuie sa iti faci un cont .
Primul pas e sa scrii :
/register 1234 1234 (Desigur in loc de 1234 inlocuiesti cu parola care vrei sa o ai la cont)
Al doilea pas e sa scrii :
/login 1234 (Aici 1234 inlocuiti cu prima parola care vati pus-o la /register ) .
Cei ce mai au aceasta problema pot sa se uite aici : tutoriale/cum-sa-ne-inregistram-pe-un-s ... tml#p71889 .
Primul pas e sa scrii :
/register 1234 1234 (Desigur in loc de 1234 inlocuiesti cu parola care vrei sa o ai la cont)
Al doilea pas e sa scrii :
/login 1234 (Aici 1234 inlocuiti cu prima parola care vati pus-o la /register ) .
Cei ce mai au aceasta problema pot sa se uite aici : tutoriale/cum-sa-ne-inregistram-pe-un-s ... tml#p71889 .
- Fost Moderator
-
- 13
Nu , nu iti trebuie cont premium . Incearca sa intri cu alt nume , poate numele respectiv e luat.
- full skill
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Daca nu merge sa dai /register poate cineva este deja inregistrat cu acel Username.
Cand intri in MinecraftSP inainte sa dai Start Game, schimba-ti Username-ul, iar dupa aceea intra pe server apasa T si scrie /register parola parola , dupa aceea dai un relog (iesi si intri iar pe server) si scrii /login parola
TC. Raspuns primit, autorul nu a mai dat nici un semn.
Cand intri in MinecraftSP inainte sa dai Start Game, schimba-ti Username-ul, iar dupa aceea intra pe server apasa T si scrie /register parola parola , dupa aceea dai un relog (iesi si intri iar pe server) si scrii /login parola
TC. Raspuns primit, autorul nu a mai dat nici un semn.