[Tutorial]Despre Dungeon
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
Salut prieteni, astazi am sa va invat ce este un dungeon si ce puteti gasii in el.
Pentru inceput:
Ce este acest loc numit dungeon ?
- Dungeon-ul este o camera care se gaseste in mine. In aceasta camera sunt multi monstri si 1 chest unde se afla iteme, dar se mai poate gasii si un mob spawner(voi face un tutorial despre mobspawner). Pe langa aceste 2 lucruri care se gasesc in dungeon mai puteti gasii si moss stone.
Ce se poate afla in chest?
- De obicei in chest puteti gasii:
Iron
Galeata
Mar
Paine
Coca Bean
(daca mai stiti iteme ce se pot gasii in chest va rog sa le spuneti intr-un post si eu o sa editez)
Cum gasesc un Dungeon?
- Este foarte simplu sa gasesti un dungeon ! Trebuie doar sa ai sunetul de la joc la un volum mai ridicat si sa fiti intr-o mina, acum ca sa gasiti dungeonul trebuie sa fiti atent cand auziti multi monstrii dupa care urmariti sunetul pana dati de camera.
Sper ca tutorialul meu va este de folos, pana data viitoare, Numai bine !
Pentru inceput:
Ce este acest loc numit dungeon ?
- Dungeon-ul este o camera care se gaseste in mine. In aceasta camera sunt multi monstri si 1 chest unde se afla iteme, dar se mai poate gasii si un mob spawner(voi face un tutorial despre mobspawner). Pe langa aceste 2 lucruri care se gasesc in dungeon mai puteti gasii si moss stone.
Ce se poate afla in chest?
- De obicei in chest puteti gasii:
Iron
Galeata
Mar
Paine
Coca Bean
(daca mai stiti iteme ce se pot gasii in chest va rog sa le spuneti intr-un post si eu o sa editez)
Cum gasesc un Dungeon?
- Este foarte simplu sa gasesti un dungeon ! Trebuie doar sa ai sunetul de la joc la un volum mai ridicat si sa fiti intr-o mina, acum ca sa gasiti dungeonul trebuie sa fiti atent cand auziti multi monstrii dupa care urmariti sunetul pana dati de camera.
Sper ca tutorialul meu va este de folos, pana data viitoare, Numai bine !

- BANNED
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
multumesc pentru tutorial mai ajutat foarte mult!
Nume: MyStErYd
Varsta: 16 ani
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Am eu capcana la unul pe minecraft romania de skeletoni ... dar stiti cumva de ce nu se spawneaza decat in prezenta mea? Eu stiam ca ar trebui sa functioneze si fara .

- skill 0
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Pe langa ce ai enumerat tu am mai gasit... diamante