cum instalez timber mod 1.3.2?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
cum instalez timber mod 1.3.2? Ca am uramrit un tutorialul acesta http://www.youtube.com/watch?v=URVzyr4YeW4 am downloadata timbermod 1.3.2 si ModLoader. apoi am dat open arhive pe minecraft si leam dezarhivat acolo si nu merge ce sa fakk??? 

- skill +1
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Omule esti chiar culmea, e atat de greu sa dezarhivezi doua chestii?
Oricum nu stiu de ce te stresezi atat ca pe server nu cred ca merge modul.Infine, sa incepem.
Prima oara te duci in minecraft si dai Force update->Iesi din minecraft->Intri in Start->Run->Scrii acolo %appdata%->Intri in .minecraft->bin->Deschizi folderul minecraft cu WinRAR->Stergi Meta-INF->Deschizi ModLoader si dezarhivezi in arhiva minecraft->Faci la fel si cu TimberMod si esti gata...
Oricum nu stiu de ce te stresezi atat ca pe server nu cred ca merge modul.Infine, sa incepem.
Prima oara te duci in minecraft si dai Force update->Iesi din minecraft->Intri in Start->Run->Scrii acolo %appdata%->Intri in .minecraft->bin->Deschizi folderul minecraft cu WinRAR->Stergi Meta-INF->Deschizi ModLoader si dezarhivezi in arhiva minecraft->Faci la fel si cu TimberMod si esti gata...
In-game name: arkaN
We have to look for the facts, not words.
Actions speak louder than words.
We have to look for the facts, not words.
Actions speak louder than words.
- skill +2
-
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
Ma si eu am facut tot asa am si reinstalat minecraft si apoi am bagat alea uitea aici un video sa vezi cum am facutarkaN wrote:Omule esti chiar culmea, e atat de greu sa dezarhivezi doua chestii?

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Domane, trebuie sa spargi cu Axe-ul ca sa cada tot copacul !
TC.
TC.
Last edited by Ic3Shafter on 23 Aug 2012, 14:28, edited 1 time in total.
Reason: Adi,cu pickaxe-ul? :))
Reason: Adi,cu pickaxe-ul? :))