TRADARE !
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
Adica ganditiva putin, ce rezolvati daca va certati, nu mai dati atentie forumului, si se naste dusmanie intre noi. ca sa incerc sa inchid, O singura data va mai spun, dar mai ales catre Mafios:
Noi, playerii, adminii care am pelcat acolo, NU am plecat cu intentia de a va trada, pe mine m-a luat prin surprindere tot, am intrat pe forum, si am vazut ca nu mai sunt serverele. am vorbit cu niste prieteni, si mi-au zis ce s-a intamplat. Dupa cum vedeti, cand au disparut serverele, am disparut si noi. Au aparut serverele, am aparut si noi.
Voi ce vredeti, ca am plecat acolo pentru ca ne-a oferit grad, si ne-am intors deoarece am ramas fara "o casa" si am venit aici?
SAU Am dovedit ca ne iubim serverele, si ca nu am avut de ales decat sa ne tinem de ele.
Voi decideti. Si sper sa nu fiti atat de retarzi, si sa faceti glume proaste pe seama postului.
Propun sa va dati cu parerea si dupa sa inchidem orice disputa. Sper sa alegeti cu adevarat, nu "la misto"
Noi, playerii, adminii care am pelcat acolo, NU am plecat cu intentia de a va trada, pe mine m-a luat prin surprindere tot, am intrat pe forum, si am vazut ca nu mai sunt serverele. am vorbit cu niste prieteni, si mi-au zis ce s-a intamplat. Dupa cum vedeti, cand au disparut serverele, am disparut si noi. Au aparut serverele, am aparut si noi.
Voi ce vredeti, ca am plecat acolo pentru ca ne-a oferit grad, si ne-am intors deoarece am ramas fara "o casa" si am venit aici?
SAU Am dovedit ca ne iubim serverele, si ca nu am avut de ales decat sa ne tinem de ele.
Voi decideti. Si sper sa nu fiti atat de retarzi, si sa faceti glume proaste pe seama postului.
Propun sa va dati cu parerea si dupa sa inchidem orice disputa. Sper sa alegeti cu adevarat, nu "la misto"

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
Servarele au nevoie de owner servarul survial sau mc acum e praff,pluginuri cazute,grifata toata mapa (Nu este nici un admin ca sa poate rezolva)Inchideti servarele pana se gaseste un owner sau admini!
Sau aduceti owneri vechi la servare!
Sau aduceti owneri vechi la servare!
- skill 0
-
- 12
SpaceBoy , Iti zic eu cum era. Da , aveam la status asa :
RPG.blablabla , si la site , era comunitatea. Dar , tu cand m-ai intrebat , ti-am zis SERVERUL s-a mutat acolo , nu am zis COMUNITATEA , posteaza conversatia , sau reciteste-o de 666 ori , sa-ti intre in cap.
Eu nu tanjesc gradul inapoi , cine stie ce prostii sa credeti. Tot ce am vrut a fost sa ii spun lui Mafios si restul ca eu nu am plecat cu rea intentie , de a va trada sau cine stie ce. Mie mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi, cred ca-mi voi face o comunitate , dar nu de Minecraft, de alt ceva , fiind prima din Romania de acest fel. Salut
RPG.blablabla , si la site , era comunitatea. Dar , tu cand m-ai intrebat , ti-am zis SERVERUL s-a mutat acolo , nu am zis COMUNITATEA , posteaza conversatia , sau reciteste-o de 666 ori , sa-ti intre in cap.
Eu nu tanjesc gradul inapoi , cine stie ce prostii sa credeti. Tot ce am vrut a fost sa ii spun lui Mafios si restul ca eu nu am plecat cu rea intentie , de a va trada sau cine stie ce. Mie mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi, cred ca-mi voi face o comunitate , dar nu de Minecraft, de alt ceva , fiind prima din Romania de acest fel. Salut

- skill +1
- Registered for: 13 years 2 months
- 13
- Status: Elev XI
asa:P.Cer Tc ultima data:)
mda si eu am full skill:)) imi mai trebuiau vreo 5 posturi.
mda si eu am full skill:)) imi mai trebuiau vreo 5 posturi.
Last edited by TheSpaceBoy on 21 Aug 2012, 16:17, edited 1 time in total.
*I'm Back *
*More Dumb,More WTF IS THIS , More ME*
*More Dumb,More WTF IS THIS , More ME*
- BANNED
- 12
- Status: www.minecraft-romania.eu
mai e un sg lucru sa vedem daca si mafios va accepta inpacarea noastra...
- full skill
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Cine , ce , cum ? Eu n-am inteles absolut nimic din ce s-a intamplat si punct. Am fost plecat 2-3 zile si cand intru pe forum numai e nici un server , vad toate serverele pe "noua" comunitate. Eu am inteles ca s-a mutat cu totul , si acum aflu ca Giuseppe au fugit cu serverele ? Eu sincer sunt cam nedumerit 

Gol.