TRADARE !

Aici stafful Minecraft Romania vor afisa diverse anunturi.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 13 years 8 months
13
Status: Gata! Activ Zi de Zi

Re: TRADARE ! Post by godlords »

Stii vorba aia "Satul arde si baba se piaptana" referitor la spusele lui wro aspura adminilor :|
Daca te-am ajutat apasa butonul Multumesc :D

Ai nevoie de ajutor un pm si s-a rezolvat .(in cazul in care nu cunosc/nu stiu srry)
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: TRADARE ! Post by Giuseppe »

În primul rând, mii de mulţumiri Mafios pentru că mi-ai dat unban şi m-ai ajutat cu acea chestie, nu mă aşteptam la aşa ceva după ce ţi-am făcut.

În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze faţă de toţi membrii şi ownerii de servere pentru ce am făcut, sper să am ocazia să îmi indrept greşeala faţă de toţi de aici şi să îmi recapăt încrederea faţă de voi (acum ştiu că mă consideraţi un ratat).

În al treilea rând, doresc încă odată să îi mulţumesc lui Mafios, un om de valoare. Un om cu potenţial mare, care chiar merită să aibă această comunitate. Stimă ţie pentru că m-ai ajutat la bine şi la greu, cum ai putut tu mai bine.

Acestea fiind spuse, sper să acceptaţi scuzele mele, şi îl rog pe Mafios să mă băneze înapoi dacă doreşte aşa cum i-am zis. :)
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 8 months
12

Re: TRADARE ! Post by Dafaq »

Giuseppe wrote:În primul rând, mii de mulţumiri Mafios pentru că mi-ai dat unban şi m-ai ajutat cu acea chestie, nu mă aşteptam la aşa ceva după ce ţi-am făcut.

În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze faţă de toţi membrii şi ownerii de servere pentru ce am făcut, sper să am ocazia să îmi indrept greşeala faţă de toţi de aici şi să îmi recapăt încrederea faţă de voi (acum ştiu că mă consideraţi un ratat).

În al treilea rând, doresc încă odată să îi mulţumesc lui Mafios, un om de valoare. Un om cu potenţial mare, care chiar merită să aibă această comunitate. Stimă ţie pentru că m-ai ajutat la bine şi la greu, cum ai putut tu mai bine.

Acestea fiind spuse, sper să acceptaţi scuzele mele, şi îl rog pe Mafios să mă băneze înapoi dacă doreşte aşa cum i-am zis. :)
wtf?!!? :DD
Let the hell be with you....
skill +2
skill +2
12
Status: Fericit momentan :)

Re: TRADARE ! Post by RazvanXXL »

Ce poza misto de profil ai Mafios_X =))
Image
http://www.minecraft-romania.com/forum/anunturi/regulament-forum-t104.html Citeste regulamentul.Aplical!
Respecta si vei fi respectat!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: TRADARE ! Post by R3Cyrax »

Giuseppe wrote:În primul rând, mii de mulţumiri Mafios pentru că mi-ai dat unban şi m-ai ajutat cu acea chestie, nu mă aşteptam la aşa ceva după ce ţi-am făcut.

:-? Ce ai facut cu Giussepe. Oare esti tu?
full skill
full skill
13

CyRaX wrote:

:-? Ce ai facut cu Giussepe. Oare esti tu?
Sunt eu, îţi pot confirma pe messenger.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
BANNED
BANNED
12
Status: www.minecraft-romania.eu

Re: TRADARE ! Post by SSundee »

eu chiar sunt nelamurit deci am venit de afara si vad ca nu imi mai merge putty intru rapid pe mess si ma asalteazi o parte din playerii sa-mi spuna vestile am incremenit cand a auzit ,serverul iar s-a mutat nu pricep pentru ce am primit ban si degrad am platit 32 euro in total si totii numai lui mafios cu ce am gresit ca am plecat am mers alaturi de server si kidda nu am cuvinte .. m-ai dezamagit total prin ce ai facut acum toti ownerii care am platit ne-am luat ... sunt foarte surprins si as dori sa vorbesc cu mafios daca mi-ar raspunde pe mess !! si acum imi pare rau pentru ca nu l-am ascultat pe reevo cand mi-a spus ...
full skill
full skill
13

SSundee wrote:eu chiar sunt nelamurit deci am venit de afara si vad ca nu imi mai merge putty intru rapid pe mess si ma asalteazi o parte din playerii sa-mi spuna vestile am incremenit cand a auzit ,serverul iar s-a mutat nu pricep pentru ce am primit ban si degrad am platit 32 euro in total si totii numai lui mafios cu ce am gresit ca am plecat am mers alaturi de server si kidda nu am cuvinte .. m-ai dezamagit total prin ce ai facut acum toti ownerii care am platit ne-am luat ... sunt foarte surprins si as dori sa vorbesc cu mafios daca mi-ar raspunde pe mess !! si acum imi pare rau pentru ca nu l-am ascultat pe reevo cand mi-a spus ...
Serverul îţi va fii înapoi aici în comunitate, tu ai serverul plătit până în septembrie.
BANNED
BANNED
12
Status: www.minecraft-romania.eu

Re: TRADARE ! Post by SSundee »

asta putem sa ti-o zic si eu :)) stiu ca e pana in septembrie si app mai doresc unban pe contul xCaPcs4 ...
skill 0
skill 0
12

Re: TRADARE ! Post by LeBuax »

Vreau şi eu sa-mi cer scuze , cred că v-aţi dat seama cine sunt , după nume.

Să incep aşa :

Mafios - Te-ai încrezut în mine iar eu te-am dezamăgit. Am fost mai mult orbit de putere , am crezut că voi ajunge şi eu cineva , m-am inşelat. Îmi cer iarăşi mii de scuze , dacă aş putea face ceva să mă revanşez.. :ymsigh:

rTz - Ai avut dreptate , ca întotdeauna. Când am plecat , mi-ai spus " O să reveniţi voi , dar n-o să fiţi lafel de bine-veniţi. " Ai avut mare dreptate. Imi pare rău.

MonsterKiller - Noi doi am fost prieteni , şi am rămas. Nu ne-am certat din cauza plecării mele. Eram buni amici , am rămas , conflictul dintre comunitaţi nu ne-a afectat prietenia. Cu toate astea , îmi cer scuze şi ţie pentru ce am făcut.

Cyrax - Pe mine m-ai dezamăgit. Supărarea ta nu a fost că l-am trădat pe Mafios. Supărarea ta , a fost că nu mai ai Owner pe RPG. Aşa că ai început să ne jigneşti şi să ne spionezi , ca un copil mic , cu toate astea , pe noi ne faceai copii.

Reevo - Îmi pare bine unde ai ajuns. Ai luat gradul pe care-l meritai. Îmi cer scuze şi ţie dacă te-am dezamăgit.

Adrian28MC - Dacă aş fii administrator , te-aş demite. Nu meriţi gradul pe care-l ai , faci post-hunt ca un membru , te comporţi ca un copil , cu toate astea mă faci pe mine copil. Să nu uitam ca tu eşti supărat pe mine de când te-am demis , fiindcă mă injurai pe la spate , apoi " Ehh , lasă , că tot nu-mi face nimic ! " . Uite că ţi-am arătat ce-ţi fac, şi nu ţi-a prea convenit!

lavrajeala - Şi ţie îmi cer mii de scuze. Nu am vrut să trădez pe nimeni. Am fost orbit de putere.. :ymsigh:

Mafios , îmi poţi da ban pe acest cont , dacă vrei. Tot ce am vrut a fost să imi cer scuze aici , de faţă cu voi. Am spus totul drept şi sincer , nu am vrut să ascund nimic. Încă odată mii de scuze întregului Staff şi tuturor membrilor comunităţii pe care i-am dezamăgit.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Anunturi administrative”