Mafios_X wrote:calinush wrote:Pfff,prea scump
Costa $26.95 pe site la ei. Ia in considerare costurile SMS la tva, la retragerea banilor alt procent si la adaugarea lor pe card!
Angrry - nu avem cont bancar inca!
Buna ziua!
--->>> Nu vreau sa seman cearta si ura asa ca nu va enervati (dumneavoastra si moderatorii) de un banal post......
Intr-a adevar 26,95 de $ (DOLARI) costa minecraft pe site-ul oficial minecraft (
http://www.minecraft.net/ ), DAR
Dumneavoastra spuneti ca oferiti minecraft la 28 de EURO iar EURO>(mai mare ca)> DOLAR,
In plus, daca ati incercat sa cumparati minecraft, FARA sa introduceti un nr de card bancar VEDETI CA, ROMANI-ei I se ofera MINECRAFT la
19,95 de EURO (practic 20 de euro), iar cu tot cu comisioanele bancare, pretul ajunge undeva la 23 de EURO.
CONCLUZIE:Profitul dvs. minecraft pe licenta (joc prin sms) este undeva intre maxim 5 si minim 1 EURO, testat!
Siiiii carei faza? OAMENII de rand/zgarcitii/oamenii care au grija sa cumpere produse la cele mai mic preturi, o sa va evite!
Nu va urasc, SCOPUL acestui mesaj este a va atentiona ca oamenii care se uita la mai multe oferte si SE GANDESC de 2 ori inainte de a cumpara (orice produs, in general) nu va vor cumpara licentele dvs.!
INTR-A ADEVAR, pretul unui CARD este piperat dar pe TERMEN LUNG, pretul se amortizeaza, mai ales daca cumparati, va spun eu asta, ca am si eu card, si nu fac reclama la nici o banca/sau card.
SINCER IMI PARE RAU daca v-am enervat (nu am aceste intentii, din nou SCOPUL acestui mesaj este a va atentiona ca oamenii care se uita la mai multe oferte si SE GANDESC de 2 ori inainte de a cumpara (orice produs, in general) nu va vor cumpara licentele dvs.!))
PACE VOUA (si tie Mafios_X),
Andrei