Ce sa va facem, astae, neati parasit si tras in teapa, uite cum se invarte roata.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
Treaba voastra, invatati sa nu tradati, contul ne apartinea, nu ii apartinea lui kidax !ElCiudato wrote:Mafios , o intrebare , nu vreau sa ma cert sau alt ceva.Mafios_X wrote:S-a facut dreptate si serverele sunt ale noastre, vazand ca contul apartinea comunitatii.
Urez bafta celor ce au plecat!
Sunt Ic3Box.
Ok , ati luat serverele. Dar , eu am platit pentru luna asta la RPG. Sa inteleg ca am pierdut 20 euro ?
Din pacate prietene (poate primesc si eu vara viitoare un jandarm cu lingusirea asta) (glumesc), ei au dreptate! Nu e frumos nici ce ati facut voi, nici ei sa nu iti dea 20 euro!ElCiudato wrote:Mafios , o intrebare , nu vreau sa ma cert sau alt ceva.Mafios_X wrote:S-a facut dreptate si serverele sunt ale noastre, vazand ca contul apartinea comunitatii.
Urez bafta celor ce au plecat!
Sunt Ic3Box.
Ok , ati luat serverele. Dar , eu am platit pentru luna asta la RPG. Sa inteleg ca am pierdut 20 euro ?
like a bosssefu1sefu wrote:asa va vreau bravo Mafios le-ai dat la bot
Edit Daka owneri serverelor din comunitate au plecat ale cui raman serverele ???
IceLemonade wrote:Inainte cand ati plecat ne scuipati si acum veniti sa va cereti iertare?
Oameni cu 2 fete ce sunteti sa va fie rusine!
Apropo mafios buna treaba.