Problema Server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 8 months
12

Problema Server Post by Sabinutsz »

Salutare tuturor. Sper ca am creat acest topic unde trebuia, ca altundeva nu am gasit :).
Am o problema cu serverul meu propriu, server bukkit. Il fac cu hamachi si merge sa intru doar eu pe el, ceialalti nu, iar daca fac server vanilla pot intra si ceilalti. Am net de la RDS, nu stiu daca conteaza si asta. Daca m-ati putea ajuta, as fi foarte recunoscator, ca daca as reusii sa fac server bukkit, in cateva saptamani il voi si hosta si probabil in comunitatea asta, daca se poate! :).
Mersi!

p.s: misto emoticonul :DD
Last edited by Ic3Shafter on 17 Aug 2012, 15:41, edited 1 time in total.
Reason: Mutat la categoria corespunzatoare!
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Problema Server Post by Adrian28 »

Si nu inteleg cu ce vrei sa te ajutam.
Daca vrei server cu hamachi, urmeaza acest tutorial: tutoriale/tutorial-server-minecraft-hamachi-t10045.html
Image
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years
13
Status: Sub patul tau.

Re: Problema Server Post by Xamus »

Fa'ti port forward.
Cine are nevoie de ajutorul meu poate sa ma caute la ID'ul de pe profil.

Respecta si vei fi Respectat.
skill 0
skill 0
12

Re: Problema Server Post by Sabinutsz »

Adrian28, eu pot sa fac server vanilla pe hamachi si merge sa intre persoanele pe el, dar daca fac server bukkit pe hamachi, nu mai pot intra persoanele pe el.

Truthy, putin cunosc partea tehnica a minecraftului, cum fac port forward. la server? :)
skill 0
skill 0
12

Re: Problema Server Post by Sabinutsz »

sorry de dublu post, am vaz tutorialul asta despre cum se face port forward:
tutoriale/cum-sa-faci-port-forward-t8708.html
si am vazut ca si cel care face videoclipul nu se poate loga pe sv fara port forward, dar la mn e oleaca diferit, eu ma pot loga si n-am facut niciodata in viata mea port forward, doar ceilalti nu se pot loga. Si daca fac server vanilla, ceilalti se pot loga pe sv cu ipul pe care il dau ca si cand am sv bukkit si nu merge.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”