Moderators: Moderator ajutator, Moderator
Code: Select all
cd C:\Minecraft
java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
În programare, o zonă de memorie rezervată pentru date, care este creata la runtime - care este, de fapt, atunci când programul se execută. În schimb, stiva este o zonă de memorie utilizată pentru datele a căror dimensiune poate fi determinată atunci când programul este compilat.
-Google Translate
java -Xms128m -Xmx256m Application
Xms<marime> setezi heap size-ul initial.
-Xmx<marime> setezi maximul heap size.
Unde gasesc heap size-ul si unde e comandline ?? ca sa pun codurilee alea si app cand descihd Start > Run > Cmd pentru Windows XP si scriu java.exe imi apare astaLeBox wrote:Posibila cauza si rezolvare ( cea mai usoara )
Deci , downloadeaza Minecraft.jar . Acum , te duci in C:/ de exemplu. Aici facem un folder numit Minecraft ! Deci , locatia lui va fii C:\Minecraft . Pui minecraft.jar in el.
Ne ducem in CMD ( Start > scrii acolo CMD pentru windows 7 , pentru XP dai Start > Run > Cmd )
Aici scriem :apoiCode: Select all
cd C:\Minecraft
java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
Daca nu a mers cea de mai sus , incearca :
Posibila cauza si rezolvare 1
Primul lucru care trebuie verificat este daca este instalata versiunea de java offline (JDK) . Poate ai deja versiunea online (JRE).
-> Intra aici si downloadeaza versiunea de java comform windows-ului tau ( 32 bit sau 64 bit ) si conform sistemului de operare ( windows cred ca ai ) ! Nu uita sa dezinstalezi java-ul actual ( Control panel --> add/remove programs )
Posibila cauza si rezolvare 2
Daca ai instalat java offline deja, dar niste versiuni de java vechi mai sunt printre cele noi, poate da aceasta eroare. Control panel --> add/remove programs , de aici cauti Java , dai uninstall. Dupa aceea , dai restart la computer. Cand se deschide iar , instalezi java de mai sus .
Posibila cauza si rezolvare 3
O alta cauza ar fii ca "heap size-ul" pentru Java nu este destul de mare. Ce este heap size ?
Ca sa punem heap size-ul mai mare , punem niste coduri in commandline-ul programului java.Code: Select all
În programare, o zonă de memorie rezervată pentru date, care este creata la runtime - care este, de fapt, atunci când programul se execută. În schimb, stiva este o zonă de memorie utilizată pentru datele a căror dimensiune poate fi determinată atunci când programul este compilat. -Google Translate
De exemplu , puneam heap size la 128m , maximul heap size 256m folosind comanda :care se pune in commandline ! Inca cateva chestii care trebuie sa le stii pentru commandline :Code: Select all
java -Xms128m -Xmx256m Application
De asemenea , ne-ar fii de folos cateva date despre :Code: Select all
Xms<marime> setezi heap size-ul initial. -Xmx<marime> setezi maximul heap size.
- Procesor
- Placa Video
De asemenea , te rog dute la Windows Command Prompt ( Start > Run > Cmd pentru Windows XP , pentru Windows 7 Start > Scrii acolo Cmd la search ) si scrie "javaw.exe" (fara"") . Iti da aceeasi eroare ?
http://couldnotcreatethejavavirtualmachine.com/
De acolo i-am spus eu ( i-am tradus ce scria in engleza )lavrajeala wrote:Vezi daca ai ultima versiune de java,
Incearca un uninstall si dupa un reinstall la java.
Daca nu uitete aiciCode: Select all
http://couldnotcreatethejavavirtualmachine.com/