Cum sa jucam Minecraft!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Baieti.MULT PREA MULT C*******SM.Topicul ramane informativ.Daca aveti probleme cu minecraftul exista viewforum.php?f=5 si viewforum.php?f=4 deci TOPIC CLOSED BITCh'es
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
deci scriu /register parola parola (pe care o pun eu ) dupa imi zice ca a mai fost odata inregistrata si orice parola as scrie ori cat de grea ar fi imi arata ca parola a mai fost folosita bun, dupa scriu /login parola si imi zice ca wrong password (parola gresita) pls raspunsuri
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Poate cineva foloseste username-ul care il ai tu. Cand intri in MinecraftSP, inainte sa dai Start Game, iti schimbi numele acela, si dupa aceea intri pe server si dai register.alexion2000 wrote:deci scriu /register parola parola (pe care o pun eu ) dupa imi zice ca a mai fost odata inregistrata si orice parola as scrie ori cat de grea ar fi imi arata ca parola a mai fost folosita bun, dupa scriu /login parola si imi zice ca wrong password (parola gresita) pls raspunsuri
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- full skill
- 13
- full skill
- 13
iliesdragos wrote:Cand se conecteaza la server i mi zice end of stream am incercat cum ai zis tu sa intru in singleplayer si dupa sa incerc da tot na mers ce are?
Eroare aceea, ți-o arată, numai când serverul este Off.alexxltm wrote:ceau dau pe sv asta mc.minecraft-romania.com si im da
http://imageshack.us/photo/my-images/16/errorwg.png/
ce tre sa fac
add. -------------
Iar serverul mc.minecraft-romania.com, nu mai exista, deci incercati unul dintre cele 4 servere de aici: minecrat-romania-srv/
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
Deci am o problema dupa ce dau sa intru in minecraft si dau force update ecranu la minecraft mi se face negru si apoi imi apare java(tm) platform se binary has stopped working zimi te rog ce sa fac ca am urmat pasii aia de vreo 10 ori