Reincepem totul ?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- Fondator
- Status: Offline
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Ce ziceti, o luam de la 0 cu monstri din prima ? Toti vor fi nevoiti sa construiasca rapid ecc.
[ nu va mai fi nimic construit, comenzile raman toate ! ]
Votati si lasati si coment !!
[ nu va mai fi nimic construit, comenzile raman toate ! ]
Votati si lasati si coment !!
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.

- skill 0
-
- Registered for: 14 years
- 14
Am votat NU!
Am muncit prea mult ca sa ne facem toate astea mafios... daca e sa incepem de la inceput macar sa avem resursele de acum... si daca ar fi sa incepem de la 0 inainte sa faci serverul public trebuie sa faci o strada mare si altele perpendiculare pe ea si sa nu mai apara idioti care sa puna casele in mijlocu drumuli si etc...
Va rog nu mai intrati aici sa votati daca nu aveti o casa pe server si jucati macar de cateva zile!
Am muncit prea mult ca sa ne facem toate astea mafios... daca e sa incepem de la inceput macar sa avem resursele de acum... si daca ar fi sa incepem de la 0 inainte sa faci serverul public trebuie sa faci o strada mare si altele perpendiculare pe ea si sa nu mai apara idioti care sa puna casele in mijlocu drumuli si etc...
Va rog nu mai intrati aici sa votati daca nu aveti o casa pe server si jucati macar de cateva zile!
- skill 0
-
- 14
da ar fi foarte tare sa reincepem totul:fara case fara orase survival mode fara regen(normal-hard)dar cu comenzile de cpassword inca active,plus ca ieri mi-am pierdut casa la care am muncit de n ori mai mult ca voi ceilalti
JustMe
- skill 0
-
- 14
nu... pentru ca ne putem adapta si asa... decat sa o luam de la inceput eu zic ca e mai bine sa continuam asa
EDIT !!!! MI-AM SCHIMBAT PAREREA !! SCHIMBAM TOT DE LA ZERO ! ZEROOO
EDIT !!!! MI-AM SCHIMBAT PAREREA !! SCHIMBAM TOT DE LA ZERO ! ZEROOO
Last edited by Pufuleteee on 12 Apr 2011, 15:13, edited 1 time in total.

- Fondator
- 14
Sa ales sa facem totul de la 0.
Sa va explic cum sta treaba. Era un bug, ce toti puteau sasi dea iteme ( cine stia ), de asta am ales asta. Erau unii cu lucrau, iar unii ce frecau menta.
VA ROG, NU VA FACETI INCA CASA, STRINGETI-VA ITEME ECC, DAR NU CONSTRUITI, VOM FACE SCHITA SATULUI ACUSI !
Sa va explic cum sta treaba. Era un bug, ce toti puteau sasi dea iteme ( cine stia ), de asta am ales asta. Erau unii cu lucrau, iar unii ce frecau menta.
VA ROG, NU VA FACETI INCA CASA, STRINGETI-VA ITEME ECC, DAR NU CONSTRUITI, VOM FACE SCHITA SATULUI ACUSI !
Citeste cu atentie :
respecta regulamentul.
respecta regulamentul.
- skill 0
-
- 14
cel mai bine zic ca ar fi ceva medieval deoarece nu se pot face multe lucruri "moderne" cum ar fi masini si avioane (asta la americani nu la romani da lasa asa
) asa ca medieval ar fi ca o gura de aer proaspat ca de cladiri inalte si gri cred ca neam cam saturat 

Things to do today: 1.Wake up
2.Survive
3.Go back to bed
2.Survive
3.Go back to bed