Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Salut . Eu si cu un baiat am hostat un server si dorim sa stim daca ni`l primiti in comunitatea voastra?
Inca nu este construit 100% dar peste 2-3 zile poate da fi dat in folosinta. Ma puteti contacta la id`ul edydubovsky pentru a va oferi mai multe informatii despre server
Multumesc anticipat
M-am uitat la parteneri si am vazut ca la al 5 -lea banner (pen ultimul) au un server de minecraft...incercati ca poate va primeste
Dar e cam aiurea sa impuneti hostul la voi...
In fine...cum vreti voi sa faceti
Ai dreptate cu impunerea hostului in conditiile in care ieri spre exemplu nu aveai pe ce server sa joci iar in ultimele zile tot dau wipe la servere .....
Raphael wrote:Ai dreptate cu impunerea hostului in conditiile in care ieri spre exemplu nu aveai pe ce server sa joci iar in ultimele zile tot dau wipe la servere .....
Ca s-a dat un wipe , se da intruna ?
Ca a picat VPS-ul , e offline din cauza noastra ? ( TOATE SERVERELE ERAU PICATE IN ACELASI TIMP , NU TE GANDEAI CA ERA CEVA CIUDAT?! )
Te rog nu vorbii daca nu stii
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
14 ani zici ca ai, tocmai din cauza asta ar fi ok daca ar fi si alte servere nu e nimic rau, comunitatea ramane aceeasi, nu pleca lumea eu joc de cateva zile minecraft si e aiurea sa faci ceva frumos si sa se stearga ok am inteles care era problema force op bla bla bla ma mut pe alt server ca sa vezi si ala si tot asa am inteles ca va vrea raul cineva dar nu vad care e problema daca sunt si alte servere, eu unul nu vreau un alt nume as fi dorit cu tot cu subdomeniu adica doar gazduirea difera in rest la fel... nu vad care e prb...
PS: nu mai fa pe desteptul daca erai destept poate faceai un backup.
La cine te referi? Si ce sa gandeasca ma rog? tocmai asta e aveti macar protectie ddos? Ce fel de linie de tren? De unde sa stiu eu ce banda aveti voi app topicul se refera la altcv ... daca e macar raspunde la intrebarea de la primul posta sau la asta: care este problema daca ati accepta un server care este hostat in alta parte?