Problema cont
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Am mai postat ...dar se pare ca potul a fost sters .....nu il mai gasesc ...m-am uitat si in cos .....la toate paginile nu era acolo!
joc cu un prieten eu l-am adus aici pe serv
Nume player : Paf
problema lui de fiecare data cand intra in joc dupa ce isi baga parola tot ce a avut pe ele iteme resurse armura se pierde !
...ce e de facut
2. la fel si cu postul despre plugin ....a fost sters nu il mai gasesc!
vreau doar lamuriri sa stiu sa caut sa ma informez....pot sa folosesc pluginuri pe servaru asta?
daca DA ....caut daca exista ceva sa coloreze numele la prieteni , evenutual 1 sa imi zica care dintre ei este online, si 1 pt chat ?
Edit
ce nu inteleg eu toate aceste plugins-uri sunt doar server -side nu si client-side?
joc cu un prieten eu l-am adus aici pe serv
Nume player : Paf
problema lui de fiecare data cand intra in joc dupa ce isi baga parola tot ce a avut pe ele iteme resurse armura se pierde !
...ce e de facut
2. la fel si cu postul despre plugin ....a fost sters nu il mai gasesc!
vreau doar lamuriri sa stiu sa caut sa ma informez....pot sa folosesc pluginuri pe servaru asta?
daca DA ....caut daca exista ceva sa coloreze numele la prieteni , evenutual 1 sa imi zica care dintre ei este online, si 1 pt chat ?
Edit
ce nu inteleg eu toate aceste plugins-uri sunt doar server -side nu si client-side?

- Administrator
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Asta cu disparutul iteme-lor cred ca din cauza ca prietenul tau are un pc mai slab sau asa ceva:)
Iar cu plugin-urile, cred ca le poate pune doar detinatorul server-ului adica Mafios_X.
Iar cu plugin-urile, cred ca le poate pune doar detinatorul server-ului adica Mafios_X.
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html

Nume in JOC: Popaia
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html

Nume in JOC: Popaia
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.