problema GroupManager
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
cu 2 zile in urma mi-am facut un server de minecraft.Eram fericit sa vad ca merge,dar cand incerc sa intru cu alt nume decat cel pe care am owner ce sa vezi.. nu puteam sparge nimic.. am cautat pe toate forumurile posibile problema dar nu gaseam si am citit pe forumul vostru ca problema ar fii pluginul Group Manager. trebuie sa trec niste permisiuni acolo,dar eu nu stiu care . serverul meu are ca pluginuri Essentials,LWC,xAuth,ChestShop,PreciousStone,WorldEdit,WorldGuard,MyHome,MyWarp si cam atat. Va rog daca puteti sa imi postati fisierul acela groups.yml sau sa imi ziceti ce sa scriu in el ! multumesc.

- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Nici eu nu stiu , dar cred ca trebuie sa ai pe acolo build : false iar acela trebuie sa devina build : true

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
- full skill
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
- Cont Premium: Haerex
Dute in configul de la essentials si cauta cu atentie build daca scrie build:false trecel pe build:true
- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Vorbiţi fără de voi, intră în configul din Essentials, caută build:true şi pune pe false, mai jos trebuie să scrie use:true treci şi aici pe false.
Dacă nici aşa nu funcţionează, verifică-ţi permisiunile din group manager.
Dacă nici aşa nu funcţionează, verifică-ţi permisiunile din group manager.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +2
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
- Status: Am revenit >:D<
frate stii care este problema cand intrii cu alt nume care nu are /op nu poti sparge pentru ca te da in zona de spawn (acolo pot sparge doar admini ) iar ca sa spargi indeparteazate cu 20x20sau 30x30 de spawn si ai sa vezi ca poti
Un om destept a spus : "Nu exista pe pamant prostie mai mare ca omul"
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.