problema GroupManager

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 10 months
13

problema GroupManager Post by sedimentar »

cu 2 zile in urma mi-am facut un server de minecraft.Eram fericit sa vad ca merge,dar cand incerc sa intru cu alt nume decat cel pe care am owner ce sa vezi.. nu puteam sparge nimic.. am cautat pe toate forumurile posibile problema dar nu gaseam si am citit pe forumul vostru ca problema ar fii pluginul Group Manager. trebuie sa trec niste permisiuni acolo,dar eu nu stiu care . serverul meu are ca pluginuri Essentials,LWC,xAuth,ChestShop,PreciousStone,WorldEdit,WorldGuard,MyHome,MyWarp si cam atat. Va rog daca puteti sa imi postati fisierul acela groups.yml sau sa imi ziceti ce sa scriu in el ! multumesc.
full skill
full skill
Registered for: 13 years 4 months
13

Re: problema GroupManager Post by Ic3Box »

Nici eu nu stiu , dar cred ca trebuie sa ai pe acolo build : false iar acela trebuie sa devina build : true
Image
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
full skill
full skill
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: problema GroupManager Post by R3Cyrax »

Dute in configul de la essentials si cauta cu atentie build daca scrie build:false trecel pe build:true
skill 0
skill 0
13

Re: problema GroupManager Post by sedimentar »

voi nu intelegetiii ca nu e de la essentials totul e facut cum trebuie,problema este groupmanagerul ....
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years
13

Re: problema GroupManager Post by lezy »

Incearca asa : Server Minecraft by www.minecraft-romania.com\plugins\GroupManager\worlds\world one dai pe groups.yml si il deschizi cu word , acuma cauti grupu Default si acolo la build pui true in loc de false
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: problema GroupManager Post by Giuseppe »

Vorbiţi fără de voi, intră în configul din Essentials, caută build:true şi pune pe false, mai jos trebuie să scrie use:true treci şi aici pe false.
Dacă nici aşa nu funcţionează, verifică-ţi permisiunile din group manager.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill 0
skill 0
13

Re: problema GroupManager Post by sedimentar »

ma voi nu intelegeti ca eu am facut tot din essentials si toate sunt ok traduse tot... numai group manageru nu merge ...nu stiu ce permisiuni sa pun acolo !
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 4 months
13
Status: Am revenit >:D<

Re: problema GroupManager Post by pufarin »

frate stii care este problema cand intrii cu alt nume care nu are /op nu poti sparge pentru ca te da in zona de spawn (acolo pot sparge doar admini ) iar ca sa spargi indeparteazate cu 20x20sau 30x30 de spawn si ai sa vezi ca poti
Un om destept a spus : "Nu exista pe pamant prostie mai mare ca omul"
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: problema GroupManager Post by Adrian28 »

TC. Autorul nu a mai dat nici un semn.
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”