am reveniiit:X.acum 2-3 sapt am anuntat plecarea mea. ei.. acum sunt inapoi..
Dar am o nelamurire!.nu imi merge serveru.. am versiunea 1.1 si imi zice "contection reset" de la java nush cum. eu vb de mc.minecraft-romania.com NU de minecraft.minecraft-romania.com
TheSpaceBoy
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Castigator Concurs Minecraft #16
1. Nu cred ca ii pasa cuiva ca ai revenit...TheSpaceBoy wrote:am reveniiit:X.acum 2-3 sapt am anuntat plecarea mea. ei.. acum sunt inapoi..
Dar am o nelamurire!.nu imi merge serveru.. am versiunea 1.1 si imi zice "contection reset" de la java nush cum. eu vb de mc.minecraft-romania.com NU de minecraft.minecraft-romania.com
2. Server-ul e de vreo 2 saptamani pe 1.2.3
3. Topic degeaba...
- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Ocupat pentru un timp.
In prmiul rand sa sti ca mie imi pasa ca a revenit;)LordCronos wrote:1. Nu cred ca ii pasa cuiva ca ai revenit...TheSpaceBoy wrote:am reveniiit:X.acum 2-3 sapt am anuntat plecarea mea. ei.. acum sunt inapoi..
2. Server-ul e de vreo 2 saptamani pe 1.2.3
3. Topic degeaba...
In al 2-lea rand server MC.Minecraft-Romania.Com este pe 1.1
In al 3-lea rand incerca sa iti reinstalezi java sau nu strica sa descarci un bin de 1.1

- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Şi în al 4-lea rând închid topicul pentru că deja se deviază de la subiect, bine ai revenit.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!