Dau log in si la scurt timp se inchide jocul.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 2 months
- 13
Salut. De ceva vreme nu pot sa mai joc Minecraft. Am luat minecraft de aici de pe siteul vostru dar cand dau enter game mi se incarca, imi apare single-player multiplayer si la 2 secunde mi se inchide. Am facut update la joc[force update] am reinstalat java, am dat clean la registry and so on. Nimic nu am rezolvat. Ce sa fac!? Am un sistem mai vechi, un single core intel celeron d cu placa video 256mb/128biti +1gb ram. Procesorul este single core de 3.06 ghz. Va multumesc si sper sa ma ajutati.

- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Ce windows ai deci ? Daca ai windows vista / 7 , fa asa :
1. Apasa pe butonul start , si scrie jos acolo " windows update "
Poza :
2. Apasa pe "install updates"
Poza :
Daca ai alt windows , inlocuieste pasul 1 astfel :
1. Intra in control panel si cauta windows update ( ceva de genul ) iar tu vei gasi pe acolo. Apoi , ar trebui sa iti apara ca la pasul 2.
1. Apasa pe butonul start , si scrie jos acolo " windows update "
Poza :

2. Apasa pe "install updates"
Poza :

Daca ai alt windows , inlocuieste pasul 1 astfel :
1. Intra in control panel si cauta windows update ( ceva de genul ) iar tu vei gasi pe acolo. Apoi , ar trebui sa iti apara ca la pasul 2.

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld
- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Ocupat pentru un timp.
Sau ai putea sa iti faci curat in calculator. .. Am avut si eu aceasta problema si am dezinstalat cateva jocuri si apoi mi'a mers .. dezinstaleaza programele care nu iti trebuie apoi fa curat in sistem cu programul System Mechanic Professional !
- full skill
-
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Băi băieţi dar ce treabă are Windows Update cu Minecraftul? Gândiţi logic înainte să faceţi un post.
Poftim, încearcă cu acest Minecraft.
http://www.4shared.com/file/w62opheS/MinecraftSP.html
Poftim, încearcă cu acest Minecraft.
http://www.4shared.com/file/w62opheS/MinecraftSP.html
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 2 months
- 13
Am revenit cu o alta problema. Am schimbat placa video ca a crapat si am cumparat una noua. Un Geforce 6200 GDDR2 512 /64biti. Acuma am instalat toate update + reinstalare windows+ update windows. Acuma primesc chesti asta
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
Ceva solutie?
EDIT Oscar : Uite aici viewtopic.php?f=5&t=5545
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
Ceva solutie?
EDIT Oscar : Uite aici viewtopic.php?f=5&t=5545
- full skill
-
- 13
Nu este bun driverul pentru placa video, ia-l pe ultimul driver lansat de pe pagina oficială a producătorului plăcii video.
- full skill
-
- 13
Ce placă video ai ?