Probleme dedicat
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Cu toţii aşteptăm deschiderea serverelor iar în legătură cu dedicatul, o achiziţie foarte bună, să sperăm că pe acesta nu va mai fi lag şi căderi.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

- skill 0
-
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Stabil Psihic...
uuu deabea astept
:>
si despre dedicat nuprea is nemultumit

si despre dedicat nuprea is nemultumit

Apasa butonul "Multumesc" daca te-am ajutat vreodata

- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Tu ma respecti,eu nu te respect!
Asteptam sa fie on din nou cu mult drag.
*Foarte bun dedicatul.
*Foarte bun dedicatul.

Last edited by MonsterKiller.MC on 15 Feb 2012, 22:02, edited 1 time in total.
Reason: Ii un monstru dedicatu ala :))
Reason: Ii un monstru dedicatu ala :))
" Im comin niggas !"
"Except me nigga like you'd exept Jesus to come back !
Except me nigga im coming ! "
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Abea astazi 17.02.2012 am reusit sa achit dedicatul !
A fost o mica problema; firma de unde avem dedicatul nu accepta plata prin paypal, doar prin card asa ca a trebuit sa asteptam sa scoatem bani si sa ii rebagam pe un card bancar!
Dedicatul deci a fost achitat si, vazand ca este vineri, nu cred ca il vom avea pana marti-miercuri ! Acum depinde, daca firma este cu chef de munca si vor lucra in aceasta seara si/sau maine, sambata !
Multumim pentru intelegere!
A fost o mica problema; firma de unde avem dedicatul nu accepta plata prin paypal, doar prin card asa ca a trebuit sa asteptam sa scoatem bani si sa ii rebagam pe un card bancar!
Dedicatul deci a fost achitat si, vazand ca este vineri, nu cred ca il vom avea pana marti-miercuri ! Acum depinde, daca firma este cu chef de munca si vor lucra in aceasta seara si/sau maine, sambata !

Multumim pentru intelegere!
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- full skill
-
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Şi eu acelaşi lucru îl credeam, oricum, mai bine mai târziu decât niciodată.bogdanbossu14 wrote:si creadeam ca azi sau maine se rezolva
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
- skill 0
-
- 13
- Status: DragonPC + Minecraft Romania Best Choice for You !
Suna Bine si timpul le va rezolva pe toate
Astept cu Drag Raspunsul gen : Server is ON ! Mersii