Partida Steaua - Twente e joi seară, de la ora 22:05, în direct la Pro TV.
Meciul cel mare nu se stie daca se va juca sau nu. Informatii aici. !
Voi ce credeti se va juca ? ... Daca da puteti spune si scorul meciului.
Eu zic ca da si scroul cred ca va fii
Steaua - Twente <-> 2-1
Eu sper si cred ca va castiga Steaua!
Twente nu este o echipa de liga1, este o echipa cu potential, dar nici Steaua nu este o echipa foarte slaba, uneori face miracole !
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
Tu te auzi ce spui? Te-ai uitat la ultimele meciuri ale lui Twente? Se pare ca nu. A dat numa 5-1 si 4-1. Dadeau goluri din toate pozitiile... Eu zic daca va da gol Steaua ala va fi un miracol...
Tu te auzi ce spui? Te-ai uitat la ultimele meciuri ale lui Twente? Se pare ca nu. A dat numa 5-1 si 4-1. Dadeau goluri din toate pozitiile... Eu zic daca va da gol Steaua ala va fi un miracol...
Twente 3 - 1 Steaua. (mai mult ca sigur)
Da dar ultimul meci l-a pierdut ! Cu siguranta o sa fie un meci greu pentru steaua dar poate sa castige mai ales ca in amicale nu o dat tot ce o putut si a incercat mai multe variante ca sa isi dea seama ilie stan cum sa faca echipa pentru meci.
Twente 3 - 1 Steaua. (mai mult ca sigur)
Da dar ultimul meci l-a pierdut ! Cu siguranta o sa fie un meci greu pentru steaua dar poate sa castige mai ales ca in amicale nu o dat tot ce o putut si a incercat mai multe variante ca sa isi dea seama ilie stan cum sa faca echipa pentru meci.
N-am zis ca e Barcelona sa castige toate meciurile . Mai au si momente cand pierd, asta e. As merge pe Twente oricum.
N-am zis ca e Barcelona sa castige toate meciurile . Mai au si momente cand pierd, asta e. As merge pe Twente oricum.[/quote]
Joi seara cand e meciul Steaua va trebuii sa joace ca Barcelona !
Si mai vreau sa zic ca National Arena va fi full din nou la un meci important pt. Steaua su pt. Romania !
Mai multe detalii AICI
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !