STOP! :|

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.

STOP! :| Post by rTzIasi »

Image

Scriu acest post pentru ca sunt indignat de comportamentul unora fata de animale, maltratarea animalelor de pe stazi sau chiar a propriilor animale.

Scuze ca scriu acest post,dar, mi se rupe inima cand vad cate un catel pe strada care este batut , sau chiar nu mai misca deloc din cauza durerilor crunte provocate de oameni :-j.
Fratilor, nici eu nu sunt cine stie ce crestin , nu sunt in relatii asa bune cu "Barbosu'" dar ADOR animalele , sunt si ele niste suflete :| De ce dati frate in ele , cand la fel de usor le puteti ajuta ?
Ma socheaza brutalitatea cu care dati in animale :|sau cum nu le ajutati cand puteti , dinpotriva , le mai si loviti in fata prietenilor vostri ca sa fiti "COOL" :|..Nu asa se face frate :| tie ti-ar placea sa te bata unu animalic in fata prietenilor lui si nimanui sa nu-i pese?
MIE IMI PASA in pana mea de toate sufletele ... "cel mai bun prieten al omului" si e batut cu bestialitate la toate colturile :|
Nici nu pot sa ma uit la o poza cu orice alt animal maltratat fara sa ma miste :|
Nu se pot numi oameni cei care aplica masuri de cruzime bietelor animale... de fapt , pana la urma NOI SUNTEM ANIMALE , nu sufletele alea nevinovate :|

Scuze dar... simteam nevoia sa ma "descarc"... mersi ca ai citit , daca ai facut-o .. :)
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
Fondator
Fondator
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: STOP! :| Post by Mafios_X »

Saracul !

Sa ma cac pe TOT FAMILIONU lu ala ce l-o batut !
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: STOP! :| Post by Nick »

Eu imi aduc aminte de un caine [maidanez] , Costica care statea pe langa blocul meu. El era obisnuit sa doarma noaptea in scara blocului [Era foarte bland]. Intr-o seara , ma uitam cu tata la un meci de fotball si cand dintr-o data auzim un schelalait. Prima data am zis ca l-o fi luat cineva la suturi ca statea in fata usii [Asa mai avea obiceiul]. Cand a iesit tata sa vada ce s-a intamplat , l-a gasit intr-o balta de sange :| A doua zi am murit. :ymsigh: L-am dus la veterinar si ne-a zis ca a fost lovit cu ceva tare in cap [ bâtă] .

Eu nu inteleg o chestie..Animalele ne iubesc neconditionat , noi oamenii de ce nu putem face la fel?

Mi se rupe sufletul de animalele astea care o patesc patesc asa.. :ymsigh:

La fel ca si rTzIasi am simtit nevoia impart cu voi trairea asta neplacuta... Imi pare rau pentru cainele din postul tau. :(
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 7 months
13

Re: STOP! :| Post by MuMu »

Grotesc :(
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”