Salutare

Daca esti nou, ca prim post, prezinta-te, asa este frumos!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 4 months
13

Salutare Post by danielogabi »

Nume [adevarat] :Onisii Dan Gabriel
Varsta :16
De unde ai dat de noi :pai de 3 luni am auzit de minecraft de la un coleg...in aceste 3 luni (2 luni am jucat single player si stiu sa craftez o mare parte din obiectele din joc iar de o luna tot am cautat server cracked sa jok, ca am incercat sami fac da nu aveam playeri + calculator slab
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) : pun un 7.5 pt ca nu stiu sa fac caramizi din stone , sa plantez...da ma prind eu
Jocuri preferate :

Eu am 2 tipuri de jocuri preferate

a.Pe siteuri web: triburile.ro, travian.ro, grepolis .ro (totusi nu stau ca disperatu pe ele + pe travian si grepolis miam sters conturile.
b.Pe pc :Cs 1.6 bsk, gta sa, call of duty, nfs (de la mostwanted incolo) si multe altele

Post Scriptum despre experienta mea la minecraft (ps 1 nu prea face parte dar trebuie sa stiti)

PS:de cand mi sa stricat nvdia 6600 gt eu joc triburi cs gta sa si de 3 luni minecraftu
PS..2: joc mai mult minecraft decat celelalte is creativ...si aveam multe creatii sa va arat dar in urma cu 3 zile miam reinstalat windousw si mi-am pierdut creatiile in survival (in survival pe hard e mai fain sa creezi cladiri obiecte ...desi e cam greu mie imi place)
PS...3:aku pe minecraft am pe survival hard o fortareata care zic eu e fainuta dar neterminata...numa ca nu stiu cum sa fac brick stone...(e facuta din chobbestone)...are 4 turnuri ....am o cladire principala cu 2 etaje pe o fundatie inalta si mare..si intentionez ca acela sa fie parterul si sa mai fac inca 2 etaje, + 2 avanposturi ca sa omor zombi!
Nume in joc:danielogabi

Cateva cuv despre mine si minecraft:Imi place joku.....imi place sa fac fortarete (nu conteaza din ce lemn piatra pamant nisip) case, hotele...is creativ

Cateva cuv despre mine : Fire creativa...sociabil cateodata cicalitor
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 8 months
13
Status: Hard Work On Forum.
I'm back!

Re: Salutare Post by addict »

Salut colegul de casa :)) sunt AddicteD
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Omu' invata din greseli xD dar oare cand greseste invata?

Re: Salutare Post by cloaked9000 »

Welcome!
Omu invata din greseli xD dar oare cand greseste invata?:P
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 5 months
13

Re: Salutare Post by Cr33p3r »

Bun venit!

# Mama cate PS-uri :))
Daca ai nevoie de ajutor pe server nu uita: /tell Cr33p3r
Image
Daca ai nevoie de ajutor pe server nu uita: /tell Cr33p3r
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 2 months
13

Re: Salutare Post by Mr.DeL »

Salut !
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Prezentare”