Nume [adevarat] :Onisii Dan Gabriel
Varsta :16
De unde ai dat de noi :pai de 3 luni am auzit de minecraft de la un coleg...in aceste 3 luni (2 luni am jucat single player si stiu sa craftez o mare parte din obiectele din joc iar de o luna tot am cautat server cracked sa jok, ca am incercat sami fac da nu aveam playeri + calculator slab
Experiente minecraft ( de la 1-10 ) : pun un 7.5 pt ca nu stiu sa fac caramizi din stone , sa plantez...da ma prind eu
Jocuri preferate :
Eu am 2 tipuri de jocuri preferate
a.Pe siteuri web: triburile.ro, travian.ro, grepolis .ro (totusi nu stau ca disperatu pe ele + pe travian si grepolis miam sters conturile.
b.Pe pc :Cs 1.6 bsk, gta sa, call of duty, nfs (de la mostwanted incolo) si multe altele
Post Scriptum despre experienta mea la minecraft (ps 1 nu prea face parte dar trebuie sa stiti)
PS:de cand mi sa stricat nvdia 6600 gt eu joc triburi cs gta sa si de 3 luni minecraftu
PS..2: joc mai mult minecraft decat celelalte is creativ...si aveam multe creatii sa va arat dar in urma cu 3 zile miam reinstalat windousw si mi-am pierdut creatiile in survival (in survival pe hard e mai fain sa creezi cladiri obiecte ...desi e cam greu mie imi place)
PS...3:aku pe minecraft am pe survival hard o fortareata care zic eu e fainuta dar neterminata...numa ca nu stiu cum sa fac brick stone...(e facuta din chobbestone)...are 4 turnuri ....am o cladire principala cu 2 etaje pe o fundatie inalta si mare..si intentionez ca acela sa fie parterul si sa mai fac inca 2 etaje, + 2 avanposturi ca sa omor zombi!
Salutare
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Nume in joc:danielogabi
Cateva cuv despre mine si minecraft:Imi place joku.....imi place sa fac fortarete (nu conteaza din ce lemn piatra pamant nisip) case, hotele...is creativ
Cateva cuv despre mine : Fire creativa...sociabil cateodata cicalitor
Cateva cuv despre mine si minecraft:Imi place joku.....imi place sa fac fortarete (nu conteaza din ce lemn piatra pamant nisip) case, hotele...is creativ
Cateva cuv despre mine : Fire creativa...sociabil cateodata cicalitor

- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Hard Work On Forum.
I'm back! - Location: Romania!
Salut colegul de casa
sunt AddicteD

Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC