[MINEBUZZ] Idei
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +3
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
New:
*Avem serverul + mapa
*Cautam invitati (Cine vrea sa intre la minebuzz viewtopic.php?f=2&t=5082 uitati-va aici)
*Posibil ca in seara asta sa avem niste probleme tehnice. (Stunt3r are o problema cu internetul iar invitatul din ep1 are probleme familiare)
*Cum am spus mai sus la partea cu stunt3r, o sa incarcam in seara asta poate videoclipurile de la minebuzz si Co-op.
P.s: Multumiri lui Mafios_X pentru serverul oferit
*Avem serverul + mapa
*Cautam invitati (Cine vrea sa intre la minebuzz viewtopic.php?f=2&t=5082 uitati-va aici)
*Posibil ca in seara asta sa avem niste probleme tehnice. (Stunt3r are o problema cu internetul iar invitatul din ep1 are probleme familiare)
*Cum am spus mai sus la partea cu stunt3r, o sa incarcam in seara asta poate videoclipurile de la minebuzz si Co-op.
P.s: Multumiri lui Mafios_X pentru serverul oferit

- full skill
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- skill +3
-
- 13
- skill +3
-
- 13
Invitatul zilei : zdog101
, in seara asta apare episodul

- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Va multumesc, astept sa vad ce a iesit. 

Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +3
-
- 13
-------CONFORM LUI MAFIOS NOI SUNTEM NISTE GUNOAIE PENTRU EL, VREA DOAR BANI--------
MineBuzzul:
O sa vedem ce facem cu el, o sa vb cu stunt3r
Co-op:
Nu am idee
Avem deja facute 10 ep din fiecare,
Dar nu cred ca le mai postam pe acest site, o sa vorbesc cu prietenul meu stunt3r sa vedem ce facem, daca mai ramanem aici sau plecam
__MAfios pune bani inaintea la orice___
MineBuzzul:
O sa vedem ce facem cu el, o sa vb cu stunt3r
Co-op:
Nu am idee
Avem deja facute 10 ep din fiecare,
Dar nu cred ca le mai postam pe acest site, o sa vorbesc cu prietenul meu stunt3r sa vedem ce facem, daca mai ramanem aici sau plecam
__MAfios pune bani inaintea la orice___