Nesimtirea din ROMANIA
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Nu vreau sa comentez situatiile astea.Sugerez sa dati T.C la topic,nu faceti decat sai enervati,stimulati sa va f**e la cap si mai mult.Sunt sigur ca daca cineva de la ei din comunitate vede acest post,o sa posteze acolo niste minciuni,fara dovezi sau si acelea false care ne acuza pe noi.Ma rog.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.

Poftim Mafios, acest baiat ar merita un ban pe toate serverele din comunitate. Totul s-a petrecut acum 5 minute la mine pe server.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +4
-
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
Nu mai dati vina pe tarisoara noastra Romania pentru totii "desteptii" si retardatii mintal pe care ii gasiti pe diferite servere. Nu e vina lor ca s-au nascut prematur sau cu malformatii pe craniu (vroiam sa spun pe creer , dar am realizat dupa 3 secunde ca e lipsa pentru ei) .
Cat despre b-zone , ii credeam mai destepti ca , curca din ograda bunicii dar vad ca s-au coborat sub mintea "curcii".
Cat despre b-zone , ii credeam mai destepti ca , curca din ograda bunicii dar vad ca s-au coborat sub mintea "curcii".
- skill +1
-
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Cei de la b-zone stiu sa faca doar lucruri negative , dau teapa cu hostul , floodeaza servere etc... sper ca pana la urma sa le-o plateasca cineva cu aceiasi moneda pentru ca asta merita
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
N-am avut timp sa citesc toate posturile in schimb m-am uitat peste log-urile postate de tine, voi incerca sa aflu cine floodeaza serverul si il voi opri, imi pare rau pentru cele intamplate, nu stiam ca cineva de pe b-zone face asta.